Ultima actualizare: ieri, 21:24
Locale

Liderii PDL: Silaghi e disperat după imunitate, Diaconescu a venit s-o caute pe Elodia

PDL, Nicolae Fodor, Ileana Blidar, Andreea Paul, Petre Muresan (6)Liderii PDL Satu Mare au criticat astăzi trecerea lui Ovidiu Silaghi de la PNL la PSD, considerând că acesta este disperat după imunitate din cauza problemelor cu DNA.

Asistăm în ultima perioadă de timp la foarte multe trădări, guvernul trădează poporul român, îşi trădează şi propriul electorat şi nu ne mirăm, noi o ştiam şi chiar am spus-o de foarte multe ori. Pe plan local asistăm la lovituri sub centură la răsturnări de situaţii şi nu în ultimul rând la trădări. PSD-ul, prin preşedintele organizaţiei judeţene, chiar şi prin preşedintele la nivel naţional Ponta şi secretarul general Dragnea, şi-a trădat electoratul din Satu Mare, pentru că în urmă cu câteva săptămâni , într-o conferinţă de presă îşi anunţau candidatul pentru colegiul 2 şi au intrat din acel moment în competiţie“, a declarat președintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan.

Liderul PDL consideră că Silaghi nu are nicio șansă să recâștige mandatul din Colegiul 2 și este de părere că și UDMR participă la acest „blat” deoarece membrii uniunii au uitat să-şi pună însemnul electoral, tulipanul, pe buletinul de vot.

Am observat cu mare stupoare că acel până nu de mult preşedintele PNL, care se lăuda cu valorile dreptei, cu istoria pe care o duc în spate ei ca şi partid istoric, care îşi flutura întotdeauna batistuţa şi cravata galbenă, dintr-o dată s-a lepădat de acele valori şi a trecut în barca PSD din foarte mare disperare. Şi el şi-a înşelat atât colegii de partid şi electoratul. Ar trebui să fiu ipocrit să spun că le plâng pe umeri, mă aşteptam la aceste lucruri deşi nu cred că ar trebui să fie normale pentru un stat democratic. Cred că disperarea d-lui Ovidiu Silaghi este foarte mare, dânsul a mai trădat electoratul atunci când a fugit de pe Colegiul 2, colegiu în care a primit votul alegătorilor, de braţul lung al justiţiei în Parlamentul European. Văzând că şefii lui de partid nu-l mai susţin, adică nu este trecut în fruntea listei pentru europarlamentare s-a răzgândit şi a ajuns să ceară din nou votul sătmărenilor pentru Colegiul 2. Numai că, din păcate, nu are nicio şansă pe Colegiul 2. Motivul principal este că noi am anunţat un candidat foarte bun, care va câştigat voturile, în persoana colegei noastre Ileana Blidar“, a mai spus Mureşan.

PDL, Nicolae Fodor, Ileana Blidar, Andreea Paul, Petre Muresan (16)

Deputatul Andreea Paul a fost mult mai directă la adresa contracandidaţilor din Colegiul 2.

Sper că nu ne vor învăţa că trădarea este o virtute în Satu Mare. Toate aceste mărgele false, pătate de corupţie şi de traseism politic care s-au aliniat la competiţia electorală în Colegiul 2, fie că e vorba de Silaghi, de Băbăşan, de Bota. Ileana Blidar egal seriozitate, profesionalism, fapte şi forţă, Ovidiu Silaghi egal traseism politic, trafic de influenţă, dosar de corupţie. PNL, parcat în ograda PSD. Dan Diaconescu a venit în Satu Mare să o caute pe Elodia. Sergiu Băbăşan – trei partide în doi ani. Nu s-au inventat atâtea partide politice în câte poate şi Sergiu Băbăşan. Apare evident întrebarea: la anul în ce partid va fi? UDMR intră în lista trădărilor, uitarea a fost intenţionată pentru că ea însoţeşte o persoană candidată cu notorietate mică, deci mesajul pe care-l transmite UDMR electoratului este: v-am trădat voit pentru PSD. Aşadar, apare întrebarea: pe cine alegeţi? Un penal, un circar, un traseist, un trădător sau o trădătoare, sau o profesionistă?”, a spus Andreea Paul.

Ileana Blidar, candidatul PDL pentru mandatul de deputat în colegiul 2 s-a deplasat prin comunele județului Satu Mare și a descoperit numeroase probleme ale cetățenilor. Până acum nu s-au găsit soluții pentru problemele locuitorilor sătmăreni pentru a nu mai pleca de acasă și a nu-și lăsa copiii singuri în țară. Candidatul Ileana Blidar, din postura de parlamentar, va dori să inițieze un proiect de lege prin care vrea interzicerea exportul de cherestea din țară.  

Masa lemnoasă se vinde pe bani mărunți la export. Înainte de revoluție Satu Mare avea cherestea suficientă. Acum se cumpără din Suceava, Caraș Severin, pentru că pădurile noastre s-au cam tăiat. Vrem să nu mai vindem nimic la export fără valoare adăugată”, a declarat Ileana Blidar.

Revenind la contracandidații ei de pe colegiul 2, Ileana Blidar transmite sătmărenilor să fie foarte atenți pe cine își pun ștampila de vot.

Toți sunt trădători, lași, să nu mai vorbim de Silaghi. Ați văzut ce a făcut. Aseară a prezidat o ședință la PNL, prin care le-a spus că se va întoarce după o lună. Ce să credem din acest lucru, oameni buni? Adică tu te-ai înscris în PSD și vii și ții ședințe la PNL? Partidul Național Liberal nu este o familie, nu este familia lui Silaghi. Asta trebuie să înțeleagă și sătmărenii și întreg județul. Este o bătaie de joc la adresa sătmărenilor. Transmit sătmărenilor să aibă încredere în mine. Eu nu am nevoie de imunitate, nu are de ce să-mi rușine, nu sunt șantajabilă. Alături de Andreea Paul vreau să facem bine pentru Satu Mare ”, a mai afirmat Ileana Blidar.

Prezent la conferința de presă, consilierul local PDL din Odoreu, Nicolae Fodor l-a criticat pe primarul comunei, Dumitru Pop, după incidentele de la Zilele comunei Odoreu.

Domnul primar, zmeul Mitică, nu a ținut cont de nimic și văzându-se pe scenă, a început să facă campanie electorală directă pentru PSD, aducându-ne nouă, consilierilor locali pdliști tot felul de jigniri, tot felul de minciuni cu care noi nu am fost de acord. Este o minciună că s-a huiduit, noi nu am strigat decât ”Și noi suntem români”. A mințit că noi ne-au opus pentru multe proiecte cu drumuri, a mințit efectiv că are hotărâre de consiliu local ca oficialitățile să nu ia cuvântul pe scenă. Dar asta îl caracterizează pe el. Noi, consilierii PDL nu ne-am opus niciodată la vreun proiect bun pentru comuna noastră. Dimpotrivă, am susținut proiectele. Suntem foarte mândri că am stopat hoția din comuna Odoreu”, a spus Nicolae Fodor.

27 comentarii

 1. Albinuta Răspunde

  Stiu sa critice, dar ei ce au realizat la vremea lor?Au saracit si au adus poporul la disperare…dar doamnele din PDL au umblat cu genti si pantofi de mii de euro….au sfidat poporul si saracia care au instaurat-o!Si multe alte lucruri…..daca nu erai portocaliu nu ai avut nici o sansa de reusita !!!!!Sa va fie rusine!Dar nu va este , din pacate!!!!

  • Careian Răspunde

   Albinuto,las-o mai moale ca neroziile USL numai ei stiu sa le faca ;doar ei le-au inventat.

 2. nabinje Răspunde

  nu stiu cum are tupeu sa candideze , pe banii furati de blidar marin din retrocedarea aia de tva.

  mare mizerie

 3. PRO LIBERTATE! Răspunde

  JOS MAFIA PSD!!!!JOS MAFIA PSD!!!!JOS MAFIA PSD!!!!JOS MAFIA PSD!!!!JOS MAFIA PSD!!!!JOS MAFIA PSD!!!!JOS MAFIA PSD!!!!JOS MAFIA PSD!!!!JOS MAFIA PSD!!!!JOS MAFIA PSD!!!!JOS MAFIA PSD!!!!JOS MAFIA PSD!!!!JOS MAFIA PSD!!!!JOS MAFIA PSD!!!!JOS MAFIA PSD!!!!JOS MAFIA PSD!!!!JOS MAFIA PSD!!!!JOS MAFIA PSD!!!!JOS MAFIA PSD!!!!

 4. nabinje Răspunde

  poi da da jos si astia , vrem ceva nou

 5. florica Răspunde

  DOAMNA PAUL MAI BINE TE-AI UITA IN OGRADA TA CA AI NUMAI PENALI SI TAPARI LINGA MATALUTE INTREBATIL PE MURESAN CUM A OBTINUT DOAR ANUL TRECUT CONTRACTE DE 8 MILIOANE EURO DE LA PRIMARII PSD

 6. adi Răspunde

  cine vorbeste doamna paul din cite stiu ti-a mai turnat MELESCANU inca un copil

 7. sorin sm Răspunde

  Cea mai buna echipa este cea a PDL! Ileana Blidar este viitorul nou deputat de SM! Bravo PDL!

 8. lena Răspunde

  pana cand ajuge anagramatu de Cioc. Ghe, Govorila, Perrtic Octavian , asta ca sa nu il confundati, la nivelul de pregatire si prestanta parlamentara a DOAMNEI(remarcati ca am scris cu majuscule)ANDREEA PAUL mai aveti mult, d na Florica sau alti psdisti dictatori , jos despotismul lui Govor , vrem libertate si democratie , jos tradatorii gen Silaghi, lehamite …, alegatori voi ii puteti trimite la groapa istoriei……..

 9. anca Răspunde

  ma Adi esti chiar esti handi nu stii numara pana la doi??? Pesdiet nerusinat, …! Vrei sa compromiti orice cu orce pret, de fapt nu stiti altceva decat sa minti si sa PLAGIATezi!!!!!!!!!!!!!!!!! Apropo daca iese SISI, are o saptamana intre eurodeputat si deputat al Ro, se zice ca in aceast interval chiar daca iese vine Dnnnn A si il ia ! Asa ca nu va risipiti voturile ROMANI!!!!!!!!!!!

 10. cori Răspunde

  Jos dictadura PSD-ista!!!!!! din Satu Mare si din Romania !!Jos , Jos, Jos!!

 11. clau Răspunde

  nimic de cei 6o ooo de roni de la Florisal cu care l-ati vandut pe ,, tradatorul si traseistul,, Babasan? ati scos-o pe semianalfabeta asta in fata, noroc ca-i din oas si ambitioasa, are si banii lu barbatusau , asa ca nu-i lipseste nimic sa ii pacaleasca pa satmareni!

 12. Fuctionar public Răspunde

  Hai sa votam PDL -UL sa mai avem taieri de salari pensii etc .Mi dor de asa ceva .

 13. STEFANEL Răspunde

  Cea mai buna echipa este si va fi PSD o sustin in totalitate pe Albinuta pt ca spune adevarul

 14. Raresuca Răspunde

  Blidar lena….vai de capul ei si la propriu si la figurat.nu stie nici sa vorbeasca bine.jos pdl s-a terminat ne-ati deminstrat ca nu sunteti buni de nimic.

 15. Florin GAL (Pro PMP!!!) Răspunde

  Mai oameni buni uite cine vorbește de trădare!!!!!!!!!!!!!!
  Vass care l-a trădat pe Emil BOC si pe Traian BASESCU după ce aceștia au luat-o din necunoscut si au făcut-o consilier la Palatul Victoria si la Cotroceni…..
  Vass vorbește de trădare??????
  Pai Vass este campioana tradatorilor!!!
  Vass este șeful tradatorilor!!!
  Iar Petre MURESAN… saracul Petre…el nici nu știe unde e si ce face!!!

 16. cozmin Răspunde

  nesimtita asta ar putea sa se abtina, cel putin in privinta lu Babasan, pentru ca stie exact de ce a plecat acesta de la pdl. In schinb prefera sa-l atace si sa-l faca tradator ca so scoata fruntasa pa sponsora ei, uitând ca si cu cele 4ooo de voturi obtinute de babasan a ajuns mare deputat pdl de Oas. Mare nerusinare zace in ea.

 17. Alex Andra Răspunde

  Sunteti cei mai tari. Hai PSD, bravo voua…

 18. vasile Răspunde

  Investigatii Satu Mare = Babasan

 19. vasile Răspunde

  Investigatii Satu Mare = Babasan Sergiu

 20. Rox Răspunde

  Ei asta e buna!!! Sa mai taca si PDL-ul ca e vai de steaua lor…cred ca nu stiu nici cat e 1+1… asa ca PSD merita tot…vorba PSD-ului “MANDRI CA SUNTEM ROMANI!”

 21. vasile Răspunde

  “Taietorii” s-au dus la PMP !!!!!!!!

 22. anne2595 Răspunde

  De parca are vreo importanta ce crede PDL-ul.. Acest partid si-a pierdut credibilitatea cu mult timp in urma!

 23. SATMAREAN Răspunde

  Pesedistul Silaghi e atat de disperat incat azi s-a intalnit la CEPROM cu presedintii si reprezentantii PNL din sectiile de votare din Colegiul 2!

 24. Satmareaniii Răspunde

  Votam pe 25 Mai Babasan Sergiu!!!lupta Sergiu nu te lăsa intimidat de amenintarile zgovoristilor!!se tem ca vor pierde ciolanul!!satmarenii te susțin!!

 25. Toader Răspunde

  Silaghi vrea imunitate! Oferiti-o,dragi satmareni! Intariti-i imunitatea la raceala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Mircea Diaconu s-a întâlnit cu susţinătorii din Satu Mare

Actorul Mircea Diaconu, fost vicepreședinte PNL, candidat independent la alegerile europarlamentare a efectuat astăzi o scurtă vizită în Satu Mare,...

Închide