Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

PNL Satu Mare anunță noi posibili candidați la Primărie şi Consiliul Judeţean

CRomeo Pop, Iliana Blidaronducerea filialei municipale a PNL Satu Mare a anunțat astăzi, într-o conferinţă de presă, că două noi persoane vor fi incluse în sondajul pentru desemnarea candidatului la Primărie, aceştia fiind deputatul Romeo Nicoară şi Ileana Blidar.

Doi dintre cei înscrişi în cursă, Cosmin Raţiu şi Mihai Huzău, au decis să se retragă iar sondajul va avea tot cinci persoane: Romeo Pop, Adrian Albu, Adrian Cozma, Romeo Nicoară şi Ileana Blidar.

Sondajul va fi finalizat săptămâna viitoare, după care vor fi anunţaţi candidaţii, termenul pentru stabilirea listelor de candidaţi fiind 15 februarie.

Întrebat despre o posibilă candidatură a consilierului Alexandru Panea la preşedinţia Consiliului Judeţean, Romeo Pop a lăsat să se înţeleagă că partidul are alţi candidaţi mult mai buni, amintindu-i pe Ionuţ Rus, Bela Matuz sau Dan Nicolae Zeicu.

Hai să fim serioşi. Asta este părerea dlui Panea, probabil. Nu putem să ne erijăm în candidaţi când în interiorul partidului nu s-a discutat despre candidaţi. Dacă stăm să analizăm, îmi vin rapid în minte trei-patru oameni care ar fi chiar foarte buni manageri. Partidul va decide cine e candidat. Noi nu putem să ieşim să ne erijăm candidatul partidului să vorbim ce nu e de vorbit. Acum sigur că îşi doresc mulţi, puţini pot“, a punctat copreşedintele filialei municipale.

Dacă Romeo Pop a spus că nu vor fi candidaţi pe ambele liste, atât la municipiu cât şi la judeţ, Ileana Blidar a spus că unele persoane înscrise în sondajul pentru municipiu pot candida şi la judeţ.

“Încă eu nu ştiu ce mă interesează, vreau prima dată să văd cum stau în percepţia sătmărenilor, că dacă nu stau bine poate să mă intereseze orice. Vreau să văd întâi sondajul şi pe urmă o să mă gândesc”, a spus Ileana Blidar.

38 comentarii

  1. IULIU Răspunde

    PAPAGALII DE SERVICIU AU IESIT LA INTERVAL, ROMI POP NICI MESERIA NU STIE SA SI O FACA BINE DAPOI POLITICA, IAR DE BLIDEREASA CE SA MAI ZICEM MAI BINE SI AR VEDEA DE BLIDE SAU DE POZELE DE FOTOMODEALA DE PANARAMA DE PE EUROPA PLAZZA
    CU OAMENII ASTIA VRETI VOI SA CASTIGATI ALEGERILE IN SM NEVER EVER!

  2. LOlek si Bolek Răspunde

    Iata ca s-au trezit din nou , acesti Lobek si Bolek ai libertinismului liberal satmarului sa apara intr-o conferinta de “presta” si sa se fac inca odata de ras.
    Au avut placerea sa se prezinte in fata d-voastra un traseist(curva) politic(un specimen nedemn pentru orientarea sexuala pe care poarta), fost PMP-ist cu Laura Botanista, un individ agramat si balbait, cu o fata chinuita de constipatie, si plin de gaze de la fasolea mancata ieri seara la famiglia de ursari Zeicu. Da’ nu-i bai, ca-i baga un deget in 3 litere(c-r), fatuca eminenta a lui tata Enatescu, si poate se mai desumfla.
    Pana una- alta fostul porcar sef a lui Mitica Ofsaid, coada de topor din interiorul PNL-ul, are gaze; care din pacate se pare ca i s-au urcat la cap si mai nou ii ies pe gura.

    Despre Ilenuta, un singura cuvant: medicamente.

    Aceasta panarama umana, care nu e decat o parasuta politica, care a dus parvenismul si prostitutia politica la nivel de arta si care sta la masa cu jegul care o terfeleste in ultimul hal in privat cat si in sedintele de partid, da dovada de naivitate puerila si viseaza la tot ce zboara.

    Fa, esti o rusine pentru femeile din acest oras, ia-l pe jegosul ala cu tine si aruncati-va in Somes, si stati linistiti, nici ala nu o sa va suporte si o sa va scuipe la mal, ca nici macar Somesul nu are nevoie de asemenea gunoaie cum sunteti voi.

    • dictie Răspunde

      :))))))))))))))))
      exceptional :))))))))) va rog domnule sa ne mai scrii 🙂
      acest romeo de ce asa incruntat tot timpul?
      dar mai presteaza la cornute? mai baga mina? :))))))))))))))))))))))

  3. satu prostilor Răspunde

    Din start sunteți un perdant, domnule Pop. Nu vă vor alege nici peneliștii. Ce vă recomandă pentru o asemenea funcție? Chiar nimic. Păcat că PNL Satu Mare se orintează spre fripturiști! D-voastra sunteti doar un amarat de parvenit.
    Singurul candidat cu ceva șansă este Adrian Albu, însă fiind alegeri dintr-un singur tur va câștiga candidatul UDMR sau Dorel Coica.

  4. satul de prosti Răspunde

    Vagabondule, in fiecare dimineata blochezi masinile din cartier cand tu cand noua ta cucerire mirela.pai daca acuma faci ce faci si vb asa cu opamenii,ce vei face ca si primar?vai de capul pnl-ului daca a ajuns cu asa oameni la primarie……

    Nu vedeti ce fata de portar are asta? A mancat aseara fasole si s-a umflat inteligenta in el. Cand s-a trezit deranjat de gaze, si-a adus aminte ca s-a visat pretendent la primarie.
    Pa asta nu-l voteaza nici nevasta-sa, ca nu-l cunoste nimeni, desi el se straduieste.

    D-le ia si un laxativ, nu sta asa incordat, ca se vede constipatia si frunzele de la morcov de la o posta.
    Relaxeaza-te ca mai trece putin timp si nu mai trebuie sa apari prin conferinte cu femei frumoase, sti si tu foarte bine ca frumuseatea e ttrecatoare si o poti gasi pe toate gardurile sau prin toti boschetii,

  5. Cateaua beata Răspunde

    Lenuta biata, este expresia mediocrității totale în care poate ajunge un partid! Ce ai făcut în viață ta, ceva care să te recomande? Și te mai afișezi în reclama pe dormeză! Vai de capul tău mic care nu știe nimic!

    • Canapeaua uda Răspunde

      Madame Lenuta, nu pierzi nici o ocazie sa te faci de ras. O femeie cu atatea calitati insirate in C.V.,ar fugii de penibil si de ridicol. Ai candidat,ti-ai numarat voturile, ai luat sutul nostru. Mai vrei unul.Il vei avea. Democratic.Prin vot . Nu avem nevoie de binele facut de tine. Fa-ti tie un pustiu de bine,stand o vreme pe tusa. Nu pe centura..Esti batrana pentru asta.

  6. Blidar Ileana Răspunde

    Vad ca s-au inflamat postacii NESIMTITI din interiorul casei.Sunteti de o stupizenie vecina cu inconstienta,daca puteti afirma asa ceva despre mine. Aflati,prostilor, ca eu care am facut toate proiectele din cadrul partidului din ultimii ani, dar nu am sa mai fac nimic.
    Si sa nu credeti ca nu stiu langa cine stau la conferinta de presa, nu sunt eu proasta nimanui.

    Iar faptul ca voi stiti si spune-ti asemenea lucruri despre mine,dovedeste ca nu sunteti pentru mine niste colegi cu care sa ma mandresc, ci numai adversari.Acuzatiile voastre de doi bani,cusute cu ata alba,ma obliga sa nu va mai raspund, considerandu-va oameni fara creier,manipulati de interese pe care voi nu le intelegeti.Nu va mai asteptati la raspunsuri din partea mea.

    • Observator democratic Răspunde

      Este inadmisibil ca in calitatea pe care o aveti, de copresedinte a PNL, sa folositi un asemenea vocabular! Reactiile acestea va descalifica, doamna Blidar. Nu sunteti constienta ca va faceti rau raspunzand la toate provocarile?

    • carcotas Răspunde

      O persoana care vrea sa fie primar nu raspunde pe forumuri raspunzand anonimilor.Descalificant din start!

    • Profu Răspunde

      Dacă textul ăsta e scris chiar de Ileană Blidar, atunci avem aici, o ANALFABETA!
      Scrie “spune-ti” când corect este “spuneți”!
      Ce dobitoacă agramată, Isuse!

    • frumos va sta Răspunde

      Se spune corect “spuneti”, mai “citi-ti” niste carti de gramatica, doamna Blidar. Dupa raspunsul dumneavoastra dat electoratului sincer, imi e greu sa va numesc “doamna”. Dar totusi, va respect deorece nu va cunosc. Succes la alegeri!

  7. Gelula Răspunde

    Asta este Pnl si oamenii din interior.Lupte intre ei …….

  8. Gigi Răspunde

    Cine vorbește de management,după ce au falimentat Sarmex,au lăsat oameni pe drumuri.No coment

  9. PLR-istu de serviciu Răspunde

    Aveti dreptate, se vede de la o posta ca PieleNietLe, a ajuns un mare gunoi, in care se scalda 3-4 grupari de parveniti si ciolanari.
    Ce sa faci d-ne, foamea e mare la unii: Famelia de tigani Zeicu tata-fiu, famelia vagabontului boxer POpdan tata-fiu-amanta(Carmen Sucita), famelia de tradatori Ienastescu, in gasca cu umflatul constitapul Romeio POp, sluga lui Mitica Of’said, continuam cu gasca pulifriciului Dormeo Moroieni Nicoara, cu garda pretoriana SRI Soponos, Gilatul de la Statistica si cu emimentat cenusie Radu Bud, si sluga dela Apaserv care se pisa pe facturikle si variaza apa satmnarenilor Bella Matuz, care se viseaza mare sforar prin satmar, desi e un biet functionar public(stai linistit are Leitner grija de tine).

    Dincolo e si mai mare jale Adita Cozma, marioneta de servicii a lui Mitica Ofsaid, bolnavul de parvenire Panea, Lenuta Diluta Blidar.

    La asemeneaa gastii flamande ce te poti astepta?
    Lupta de clasa e mare si grea, cu asemenea lichele nu sta nimeni la masa negocierilor.

    Va ajunge satmarul sa-i astepte cu bratele deschise pe vechii si adevaratii pnl-isti, condusi de Adi Stef, care oricum se intorc inapoi acasa pana la alegeri, dupa ce Albu va fi candidat la primarie(lucru certificat).

    Asa ca savurati, ultimele aparitii ale acestor circari de provincie.
    Vai de mana lor,

  10. Mercedesa Răspunde

    Ha ha ha MERCEDESA , Ileana Blidar copie nereusita a Laurei Bota , pe post de fotomodel se viseaza primar , gluma zilei ha ha ha , impreuna cu purtatorul de posete si lingaul si acum a botanistei de la PMP care sa plictisit de retardul avansat al lui Romica si la trimis la mercedesa ha ha ha de acelas nivel cu ea , mor de ras
    Mercedesa ar fi bine sa fi nitel atenta sa vezi cu cine isi bea cafeluta dimineata pe Horea , salivand , ghici ghicitoarea mea ??? ( Laura Botanista )

  11. Mercedesa Răspunde

    Vai de mine Mercedesa acum vad , nu te suporta nici macar colegii ???
    Cum asa ???

  12. Blidar Ileana Răspunde

    Buna tuturor! Imi plac mesajele si apreciez osteneala dv. Sincer, toate m-au ajutat. Identitatea mea reala de postare este doar cea cu fotografia.

  13. Pnlnl Răspunde

    De când expirați de popdan e boxer poate e cu boxeri nu?

    • Musca Răspunde

      Acest neica nimeni, spaima mustelor de pe scara care trag la cacatul de el, acest “lider” pnl-ist alaturi de satra de ursari Zeicu si fosta sluga a lui Mitica Ofsaid, fostul doctorul de vaci Dormeo Pop, se cred noua spuma a satmarului. Auzi zeicu este peste Panea, probabil la bagat mana pana la umar in curul vacilor.
      Astia nu se ridica nici macar la nivel de drojdie a societatii, o gasca de parveniti, care se lauda ca se trag din bratienii(probabil din partea excremental-dorsala), care au reusit sa se catere la prezidiu si acum tin si cu dinti de putere, sperand ca e momentul lor unic de parvenire in viata asta. Zeicu, Popdan, Dottore Dormeo &Co foamea e mare la voi, dar cu putina rabdare, , lucrurile se vor aseza si veti ajunge si voi acolo unde va este locul, la groapa de gunoi a politicii satmarene.
      Vine Radu Bud prefect si scapa de voi si ajungeti ca si pe vremea lui Sisi si Stef acolo unde va e locul, in esalonul 4-5 de la subsol.

    • Lenuta Răspunde

      Lenut-o, alo ilenut-o, da si tu un ban la portalsm, sa bage putin photoshop in tine ca la ce fata ai, nu te mai voteaza nimeni. Si ai grija la imginea ta, ca nici fata aluia de langa tine nu te ajuta la nimic.
      Speriati copii noaptea, daca mergi pe strada nu te mai recunoaste nimeni, baga si tu un botox, o operare estetica ceva ca incepi sa fi expirata.
      Incepe sa iasa prin toti porii caracterul tau infect, puneti macar pe fata o punga cu poza de pe Plaza europa sau macar una de carton.

      Acumm pe bune fato, fa ceva ca asa nu se mai poate,

  14. Pnlnl Răspunde

    Expirat Pardon mondial cher

  15. Pnlnl Răspunde

    Expirat Pardon mon cher și apropo chiar soponos sa fie spaima satmarului sriosul faimos parcă nu mi vine sa cred ca toți lingăi au și cuvânt în politica ;,,,,,, și el nu este doar un simplu lingău ca pooopddaaaan

  16. Portalsm Răspunde

    Bravo portalsm, sunteti cei mai tari.
    Pamfetele legate de pamfletarii din poza de mai sus, m=au binedispus si mi-au crescut tonusul.
    Tineti-o tot asa,
    Nicoara victoria,

  17. Romeo Nicoara Răspunde

    Rautaciosilor ! Comentati intens la adresa subalternilor mei fara ai aprecia adevarata valoare PNL-ului satmarean ! De cand am preluat conducerea locala, am creat cea mai mare si performanta organizatie politica locala. Suntem multi, valorosi si uniti. Avem experianta de vuata, de afaceri , de cartier si binenteles politica. Castigam alegerile locale si generale cu echipa actuala. Voi ramaneti niste anonimi rautaciosi si frustrati !!!

    • gombos Răspunde

      dormeo daca dormeai in continuare filosof ramaneai, in ferentari cu tine, ca pentru SATU MARE in calitate de deputat/ deportat la SM nu ai facut nimic absolut nimic!

      • gombos te faci ca...esti SISI sau ADI Stefuta sau Răspunde

        esti prost sau chiar esti?!?! Chiar crezi ca Romeo Nicoara a raspuns? Slaba mintiuca pot sa ai. La nume se poate scrie ce vrei tu! Dovasda cele de mai sus. restul e cancan

  18. Liberalu' Răspunde

    Măi draghe domnule doctor Romeo Pop,
    Vorbești niște prostii mai mari decât lățimea ta! Blidărița la fel ( minte de bibilică )!
    Ce propuneri de rahat aveți voi pentru primarie si județ ? Vrei să-i luăm pe rând ? Ce caracter ? Ce expertiză dovedită aveți voi mă fleților ? Unde sunt oamenii din pnl cu adevărat valoroși ? Sunteți o echipă de căcat, atât la municipiu cât și la județ !

  19. Artur Răspunde

    Bivolul și coțofana !

  20. Lenutza Răspunde

    În fiecare partid există cupluri de comici dar cei mai tari sunt marțafoii de la PNL Satu Mare! Cei de sus sunt pe locul întâi, desigur! Rău a mai ajuns liberalismul prin Sătmar!
    I

  21. Sătmărean Răspunde

    În ultimile zile, am observat în toate articolele ce îi au ca protagoniști pe liberalii sătmăreni, prezența unui postac atotștiutor, ce comentează, utilizând diverse identități, împotriva celor ce reprezintă PNL, împroșcându-i cu veninul viperei, pentru a rămâne în grațiile celui ce i-a satisfăcut toate poftele de mărire. Pentru un asemenea zel, acest individ inteligent, dar fără Dumnezeu, propun să i se ridice o statuie în fața Muzeului Județean.
    Trebuie să precizez că în urmă cu an, în numerele din decembrie și ianuarie, la inițiativa acestui comentator prolific, pe atunci în altă funcție importantă, în ziarul Consiliului Județean, au apărut articole prin care erau combătuți cei care comentau negativ pe portal sm. la adresa unei persoane importante, o conduită nefirească pentru o publicație ce trebuie să promoveze județul.
    În încheiere, menționez că, în opinia mea, PNL este departe de așteptările mele, făcând figurație în probleme importante, negăsind nimic neconstituțional pentru a ataca la CCR Legea pensiilor parlamentarilor, chiar dacă era limpede că discriminarea era un argument pe care se putea întemeia o asemenea acțiune, dar mai ales prin promovarea unor candidați precum Cristian Bușoi…

  22. florica Răspunde

    Cu asfel de mascote vor sa iasa Liberali la bataie ,au mama lor,,Doamna Blidar,pupaza de serviciu,ce o sa ne spuna Cosma cum se face trafic de tigari peste frontiera ?Albu cum ia pus Govor sotia director la finante s-au Panea vesnicul consilier de 20 de ani,ce il recomanda sa fie presedinte de Consiliu Judetean ?

  23. dictie Răspunde

    mesajul lui romeo in campanie:

    Votati-ma ca va repar vaca :)))))))))))))))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.