Ultima actualizare: azi, 12:35

Locale

O nouă ediție „Beauty Days” la Satu Mare (FOTO)

beautyPrimăria municipiului Satu Mare în colaborare cu Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu„ și Salon Expressive organizează cea de-a IV-a ediție a evenimentului „Beauty Days” Satu Mare, locul de întâlnire a profesioniștilor din domeniul estetic.

Scopul principal al evenimentului este ridicarea nivelului de cunoștințe în domeniul estetic, facilitând întâlniri între profesioniștii din Nord-Vestul țării și specialiști recunoscuți la nivel național și internațional.

Organizatorii își doresc ca anual în fiecare lună noiembrie, Satu Mare să devină centru de seminarii, unde se prezintă produse și tehnici noi, se lansează colecții și se prezintă tendințele anului următor în domeniile: coafură, frizerie, machiaj, cosmetică, manichiură, pedichiură. Astfel toți cei care doresc să evolueze pe plan profesional au ocazia de a se informa din mai multe surse într-un singur loc.

Ca și noutate, pe lângă cele 3 zile de seminarii pe scenă, anul acesta participanții la eveniment vor avea parte și la workshop-uri. În perioada 16-20 noiembrie vor fi prezente în clădirea Casei Meșteșugarilor, 15 echipe, din care: 8 echipe de coafură, 1 de frizerie, 3 de machiaj, 1 de cosmetică, 1 de manichiură, 1 de pedichiură. Din cele 15 echipe care vor susține seminarii și workshop-uri în cadru evenimentului, 4 sunt din străinătate.

Eveniment Caritabil cu public în 19 noiembrie, ora 20.00:

Împreună cu Asociația Intercoiffure România se organizează o seară caritabilă cu scopul de a strânge donații pentru achiziționarea de ustensile de mână, pentru copii cu stare socială defavorizată, care învață meserie în școlile sprijinite de Asociația Intercoiffure România. Artiști sătmăreni își vor expune lucrările și își vor prezenta proiectele, susținând astfel strângerea de fonduri.

YIN YANG TOUR 2016, 20 noiembrie:

bodyART School România și deepWORK România prezintă cele mai noi tipuri de antrenamente holistice (dedicate trupului, minții și sufletului) funcționale în industria fitnessului.

Presenterii din România ale celor două școli, împreună cu cei doi Mastertraineri din Ungaria, Lencses Rita și Borsodi Balazs îi așteaptă la mișcare, în două săli diferite, pe toți cei care cunosc cele două concepte și și pe acele persoane care vor să experimenteze un altfel de fitness. Pe lângă diversele tipuri de ore de bodyART și deepWORK participanții se vor putea distra la o oră de Dance aerobic cu Balazs și la o ora de Stretching cu Rita. Iar în pauză, standul de Costume aerobic așteaptă pe toată lumea cu cele mai noi modele de haine pentru mișcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.