Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Patinoar în curtea școlii. Elevii l-au amenajat (FOTO&VIDEO)

patinoar unio6Dacă autoritățile nu le pot oferi unul, elevii Liceului ”Unio-Traian Vuia” din Satu Mare și-au amenajat astăzi un patinoar chiar în curtea școlii, pe terenul de sport. 

Îndrumați de profesorul de sport, elevii au obținut aprobarea direcțiunii școlii și și-au creat propriul lor patinoar. Au turnat apă peste terenul de sport, iar gerul de afară a transformat-o în gheață. 

Azi dimineață, s-au adunat cu toții și au deszăpezit patinoarul, astfel că acum poate fi folosit. Patinoarul, care este de dimensiunea terenului de sport, este unul imens, iar acum elevii îl pot folosi când și cum doresc. 

Cititorul PortalSM, Cristian Cătălin Bretan i-a fotografiat și filmat și ne-a trimis imaginile. 

Cititorii în acțiune – Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe [email protected] sau pe facebook.

 

3 comentarii

  1. Molnar Răspunde

    la primavara sa nu uite sa ceara bani pt betonul care se va distruge. sper ca profesorul are un avocat bun, in caz ca vre-un invatacel isi rupe picioarele pe acolo.

  2. Eu Răspunde

    Inainte de 89, la scoala generala din micro 15 se facea asta an de an. Accidente se pot intampla si mergand pe drum drept. Bravo lor

  3. Unu' Răspunde

    Deci, se poate și fără “sprijinul” primăriei! Totul e să se vrea și oleacă de bunăvoință!

    @Molnar: Dacă copilul meu și-ar rupe mâna pe un asemenea patinoar nu prea aș putea învinui altă persoană decât pe el! Iar betonul oricum este supus intemperiilor, așa că nu văd problema! Mereu trebuie căutat nodul în papură?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.