Ultima actualizare: ieri, 23:01
Locale

FOTO. Rezultate foarte bune pentru pompierii din Satu Mare la concursul de la Arad

În perioada 12-14 iulie a.c., s-a desfășurat faza interjudeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă. Organizată anul acesta în municipiul Arad, competiția a reunit echipele care s-au clasat pe locul I la fazele judeţene ale concursului din: Arad, Bihor, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Timiş. 

Judeţul nostru a fost reprezentat de către Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Valea Vinului, respectiv de către Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al S.C. UNIO S.A.
Echipele participante s-au întrecut în mai multe probe: Pista cu obstacole pe 100 de metri; Ştafeta 4 x 100 de metri şi Dispozitivul de intervenţie, concursul fiind unul extrem de disputat.

În urma desfăşurării probelor de concurs, S.V.S.U. Valea Vinului s-a clasat pe locul V, iar S.P.S.U. al S.C. UNIO S.A. a obținut locul I în clasamentul general la nivelul serviciilor private pentru situaţii de urgenţă, acesta calificându-se la faza naţională, care va avea loc la începutul lunii august în municipiul Sibiu. Tot pe podium, a urcat și Gavrău Claudiu, membru al lotului S.P.S.U. – S.C. UNIO S.A., care s-a clasat pe locu al III-lea în clasamentrul individual al probei Pista cu obstacole pe 100 de metri.

Sursa: ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Satu Mare, codaş la programul Start Up Nation. Doar 91 de proiecte primesc finanţare

Doar 91 de proiecte din Satu Mare au șanse mari la obținerea unei finanțări prin programul Start Up Nation derulat...

Închide