Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Rezultate foarte bune pentru pompierii din Satu Mare la concursul de la Arad

În perioada 12-14 iulie a.c., s-a desfășurat faza interjudeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă. Organizată anul acesta în municipiul Arad, competiția a reunit echipele care s-au clasat pe locul I la fazele judeţene ale concursului din: Arad, Bihor, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Timiş. 

Judeţul nostru a fost reprezentat de către Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Valea Vinului, respectiv de către Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al S.C. UNIO S.A.
Echipele participante s-au întrecut în mai multe probe: Pista cu obstacole pe 100 de metri; Ştafeta 4 x 100 de metri şi Dispozitivul de intervenţie, concursul fiind unul extrem de disputat.

În urma desfăşurării probelor de concurs, S.V.S.U. Valea Vinului s-a clasat pe locul V, iar S.P.S.U. al S.C. UNIO S.A. a obținut locul I în clasamentul general la nivelul serviciilor private pentru situaţii de urgenţă, acesta calificându-se la faza naţională, care va avea loc la începutul lunii august în municipiul Sibiu. Tot pe podium, a urcat și Gavrău Claudiu, membru al lotului S.P.S.U. – S.C. UNIO S.A., care s-a clasat pe locu al III-lea în clasamentrul individual al probei Pista cu obstacole pe 100 de metri.

Sursa: ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.