Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Accident în Balta Blondă. Impact între două mașini!

Accident destul de grav petrecut în urmă cu puțin timp în zona Balta Blondă din Satu Mare. Traversând calea ferată, un autoturism marca Audi nu a acordat prioritate unui Ford, lovindu-l destul de puternic și proiectându-l la marginea drumului.

Din primele informații reiese că niciun pasager nu a fost rănit grav, doar o persoană resimțind anumite dureri la zona piciorului.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu un echipaj de descarcerare, însă acesta din urmă și-a încheiat rapid misiunea întrucât nu au existat persoane încarcerate.

Un echipaj SMURD a rămas la locul accidentului pentru acordarea de îngrijiri medicale.

4 comentarii

  1. y Răspunde

    @sorin tivadar vrei prea mult de la ei, pentru asta ar trebui să-și facă meseria. Măcar de data asta nu au pus poze aiurea.

  2. Cali Gyula Răspunde

    Accident destul de aproape grav soldat cu rănirea unei persoane care a resimtit niste dureri in zona gării de sud ! Calea ferată nu a avut de suferit desi temperatura de afară trece de 40 de grade !!Mai exact la umbra unui nuc bătran !Circulatia pe DN 1 se desfăsoara normal iar intrarea la Aquastar este 35 de lei.Hai pa !

  3. Pesos Dorel Răspunde

    Ba … is io dus cu vaca …. da unde puii mei e trecere de cale ferata la intersectia la transformatorul din Balta Blonda ??? N-a avut nimeni nicio treaba cu calea ferata dar trebuie sa subliniez ca masinile au fost de nerecunoscut , bine ca n-a iesit cu boceli si pompe funebre la cum erau de jumulite ambele masini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.