Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO&VIDEO. Accident cu 2 victime între Odoreu și Băbășești

UPDATE. Șoferul autoutilitarei nu a suferit răni și nu a necesitat transportarea sa la spital. În schimb, șoferul autoturismului Ford Ka acuză dureri toracice, iar pasagera care stătea pe scaunul din dreapta mașinii este resuscitată.

Accident grav pe o șosea din județul Satu Mare. Două autoturisme au ajuns într-un șanț. Evenimentul rutier s-a produs în urmă cu puțin timp, între localitățile Odoreu și Băbășești.

Două autoturisme, o autoutilitară marca Fiat Ducato și un autoturism Ford Ka s-au cioncit și au ajuns în șanțul de la marginea șoselei. În urma impactului au rezultat 2 victime. Șoferul Ford-ului se află în stare de inconștiență.

La fața locului au ajuns o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD. Traficul este oprit.

Revenim cu detalii.

6 comentarii

  1. Tereben Tina Răspunde

    Citesc pe site-ul ”….” ca accidentul e mortal iar ”pompierii” nu au reusit resuscitarea victimei ??!!”O femeie a decedat, cu toate eforturile pompierilor” ???????Sunteti nebuni ????Unde era un medic de ambulanta ????De cand pompierii sunt cei care intervin la accidente grave ???Basescu avea dreptate cand a vrut sa interzica ”smurd” care sunt pregatiti doar pentru DESCARCERARE !!!!

    • hamster Răspunde

      Macar de citeai si tu articolul ala pana la capat.
      “La faţa locului au fost dislocate: o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială pentru stingere cu apă și spumă şi trei ambulanţe tip S.M.U.R.D. ( două echipaje de Prim Ajutor calificat și unul de Terapie Intensivă Mobilă).”

      • Tereben Tina Răspunde

        Da,de tip SMURD !

        • Vai de Tine Tina Răspunde

          Fara SMURD ar fi vai de capul nostru la cate ambulante sunt la SJU! Zi mersi ca exista si aplauda-i ori de cate ori reusesc sa salveze o viata! Din pacate sunt si ei oameni nu Dumnezei si cu toate ca probabil ar vrea, din pacate nu ii pot salva pe toti!

      • matroz Răspunde

        Lasa-l in pace!E nepriceput si incapatanat pe deasupra!

  2. Ciprian Răspunde

    Nici nu-i de mirare, astia cu dubitele si tirurile nu au limita de viteza,circula ca pe tarlaua lor…ei sunt mari la gabarit si n-au de ce sa se fereasca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.