Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Fii și tu Moș Crăciun! Cadouri pentru elevii buni la învățătură proveniți din familii fără posibilități

Cu o traditie de 14 ani  Crucea Rosie Filiala Satu Mare este alaturi de cei care au nevoie de ea. Astfel, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna instituția a organizat « FII SI TU MOS CRACIUN », o ampla campanie de colectare de bunuri si bani pentru elevii din scoli generale, cu rezultate bune si foarte bune la invatatura dar cu situatie materiala si familiala precara, mame singure, copii orfani.

Numarul acestor copii a crescut de la un an la celalalt, iar in 2016 au fost acordate un numar de 240 de pachete, beneficiarii fiind elevi cu reazultate bune la invatatura dar cu situatia materiala precara.

In acest an, grupul tinta al campaniei a fost reprezentat de un numar de 140 de elevi copii cu varste intre 6 si 13 ani cu rezultate bune si foarte bune la invatatura dar cu situatie materiala si familiala precara de la scoala Mircea Eliade, 20 de mame singure cu un numar total de 100 de copii.

Activitatea s-a desfasurat in colaborare cu catedrala ortodoxa Adormirea Maicii Domnului, cu sprijinul parintelui paroh Bolos Cristian, unde duminica 03.12.2017 si  10.12.2017 s-a derulat o campanie de strangere de fonduri si bunuri cu sprijinul vountarilor tineri ai Crucii Rosii Satu Mare.

Impartirea darurilor va avea loc in data de 19.12.2017, incepand cu ora 10.00, la scoala Mircea Eliade, iar la ora 15.00 la sediul Crucii Rosii pentru mamele cu multi copii.

Sursa – Crucea Roșie Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.