Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Altar în memoria Regelui Mihai, în centrul municipiului Satu Mare

Reprezentanții Partidului Național Țărănesc Creștin-Democrat Satu Mare (PNȚCD), în frunte cu președintele Adelin Ghiarfaș, au amenajat un mic altar în memoria Regelui Mihai I al României. Altarul se află în centrul Sătmarului, lângă statuia lui Corneliu Coposu. Sătmărenii sunt invitați să îi aduc un ultim omagiu Majestății Sale.

,,PNȚCD Satu Mare aduce un ultim omagiu Majestatii Sale Regele Mihai I al României si invita toti satmarenii care doresc sa isi onoreze Regele sa o faca cu o floare si o candela la statuia situata in Centrul Nou, statuia celui care i-a fost credincios si loial o viata intreaga…Seniorul Corneliu Coposu. Dumnezeu sa te odihneasca in pace Majestate!”, este mesajul președintelui PNȚCD Satu Mare, Adelin Ghiarfaș.

 

Un comentariu

  1. partizan Răspunde

    IN MEMORIAM : VASILE BLIDARU

    ziua de 14 decembrie este data naşterii vestitului luptător pentru dreptate socială Vasile Blidaru (1911 – 1958),( Vasalica) personalitate istorică încă vie în memoria orală a generaţiilor vârstnice din Ţara Codrului.

    Pentru cei tineri, atât de lipsiţi de modele adevărate, viaţa şi activitatea acestui personaj de legendă trebuie mereu evocată

    Dumnezeul sa-l odihneasca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.