Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Pompierii din Sălaj, felicitați pentru efortul depus la Moftin. Scrisoare de mulțumire din Canada

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sălaj au fost felicitați de către operatorul sondei de gaze de la Moftin, firma canadiană Serinus Energy, pentru devotamentul de care au dat dovadă pe tot parcursul intervenției din județul Satu Mare.

Salvatorii sălăjeni au primit o scrisoare de mulțumire din Canada, firma deținătoare a sondei de la Moftin, Serinus Energy, subliniind în câteva rânduri cum ajutorul echipajelor din Sălaj s-a dovedit a fi decisiv în momentele cheie ale intervenției.

,,Echipamentul pus la dispoziție de către dumneavoastră, pregătirea și personalul cu care ați participat au fost extrem de impresionante și fără contribuția dumneavoastră nu s-ar fi putut conferi siguranța necesară echipei noastre de intervenție”, se arată în scrisoarea trimisă de firma canadiană pe adresa ISU Sălaj.

2 comentarii

  1. Pompieru' Răspunde

    Mulțumiri în scris, și atât. Nu puteau face mulțumiri în bani pentru a acoperirea cheltuielilor pe care le-a făcut statul român pentru greșeala firmei canadiene?

  2. Alex Răspunde

    Deci mai fac o gaura la Moftin, probabil una neagra pentru noi, cei cu resursele. In schimb se va dubla probabilitatea ca sa apara iar un “necaz inflacarat si zgomotos” pe o raza de zeci de chilometri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.