Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Șofer de la Unicarm, pericol public. Fără permis din decembrie, s-a urcat băut la volan și a făcut accident

Unul dintre șoferii Unicarm Satu Mare a făcut câteva greșeli care îl vor costa extrem de scump. Rămas fără permis la începutul lunii decembrie din cauza băuturii, omul s-a mai riscat cu o cursă pe ruta Satu Mare-Oradea-Tinca-Beliu-Vârfu­rile-Deva, la sfârșitul lunii ianuarie. Și de data asta, s-a urcat tot băut la volan, însă nu i-a mai mers smecheria. A intrat violent într-o mașină parcată pe marginea șoselei, iar acum urmează să suporte consecințele. De menționat că în tot acest timp, conducerea firmei nu a avut cunoștință de escapadele șoferului drojdier.

Cazul șoferului problemă a fost prezentat de jurnaliștii de la Glasul Aradului, care explică, cu lux de amănunte, aventura bărbatului.

În 2 decembrie a rămas fără permis, după ce a fost oprit de un echipaj de poliție din Oradea. Motivul? Conducea sub influența băuturilor alcoolice. Acest lucru nu l-a oprit însă nici să conducă în continuare, după expirarea dovezii, nici să bea atunci când conduce. Astfel, la începutul săptămânii trecute a făcut-o de oaie din nou. De data aceasta mult mai grav, producând un accident pe raza comunei Vârfurile și distrugând pur și simplu o autoutilitară parcată regulamentar, în afara păr­ții carosabile. Ceea ce este mai grav, nu pentru el, ci pentru proprietarul mașinii distruse, este că asigurarea nu plătește daunele, având în vedere că șoferul vinovat a condus băut, astfel încât păgubitul nu are decât să-l dea în judecată.

Contactat telefonic de cei de la Glasul Aradului, unul dintre reprezentanții Unicarm a declarat că societatea nu a fost informată despre faptul că șoferul a rămas fără permis, acest lucru aflându-se abia după producerea accidentului: „Șoferul respectiv transporta preparate din lapte și carne către magazinele noastre din zona Deva. O zi lucra, o zi nu. S-a angajat la noi din 2016, după ce o vreme a lucrat prin Italia. Până acum nu am avut probleme cu el. Când a plecat în cursă nu era băut. Colegii care l-au încărcat puteau să observe acest lucru.

Șoferul problemă s-a prezentat la firmă a doua zi după producerea accidentului: „A venit la firmă a doua zi după producerea accidentului. Ne-a spus că și-a angajat un avocat, iar de atunci nu a mai venit. L-am căutat pentru a lămuri lucrurile, pentru că și nouă ne-a produs un prejudiciu. Mașinile sunt asigurate, dar au doar RCA nu și casco, așa că este bun de plată. Trebuie să știți că am discutat cu partea vătămată și am sfătuit-o să îl dea în judecată, pentru că firma de asigurare nu plă- ­tește nimic dacă șoferul vinovat a fost băut”, a încheiat reprezentantul Unicarm.

Sursa – glsa.ro

 

6 comentarii

  1. ciprian Răspunde

    N-ar fi trebuit să știe nimeni(seful de coloana) din conducerea Unicarm că omul acesta conducea fără permis din decembrie și ca consuma frecvent alcool

    • y Răspunde

      Cine știe, poate nu e singurul cu permisul suspendat care circulă în veselie. Iar dacă face o prostie firma face pe neznaiu.

  2. Cristi Răspunde

    Trebuie să știți că am discutat cu partea vătămată și am sfătuit-o să îl dea în judecată, pentru că firma de asigurare nu plă- ­tește nimic dacă șoferul vinovat a fost băut”,

    MASINA SE REPARA PE RCA SI DUPA ACEEA RACA-UL il da in judecata pe betiv….

    • Unu' Răspunde

      RCA-ul nu plătește deloc dacă vinovatul se afla sub influența alcoolului când a produs accidentul! Scrie clar pe fiecare poliță (cel puțin pe a mea, de la A….z așa scrie)

      • Unu Răspunde

        Nici vorbă, Asiguratorul RCA plătește paguba după care o recuperează de la persoana vinovată.

  3. IOANA Răspunde

    OSAN, OSAN RAMANE……..LASA CA E BINE SI ASA
    MAI RAU SA NU FIE ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.