Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. Inundaţii la Tăşnad. Mai multe gospodării, sub ape

Inundaţii la Tăşnad. Mai multe gospodării din Tăşnad sunt sub ape din cauza faptului că apele au ieşit din şanţuri ca urma a ploilor abundente de azi noapte.

O tăşnădeancă a cerut intervenția de urgență a autorităților în locuința părinților, unde apa a ajuns la 20 cm.

“Rog autorităţile competente pentru această cauză să se deplaseze pe strada Belsugului pentru că casa părinților mei este inundată. Această vale de lângă ei nu a fost adâncită și curățată de când eram eu copil. Cine le va plăti toate bunurile care stau acuma în apa de 20 cm. Rog autoritățile să se deplaseze la fața locului să se vadă ce se poate face”, a transmis aceasta.

Apele au intrat într-o locuință, au inundat un beci și 10 gospodării din satele Cig și Valea Morii.

Primarul oraşului,  Grieb Csaba Francisc, a precizat că pompierii şi poliţiştii intervin de azi noapte pentru a limita efectele pagubelor.

“Personalul ISU, Politia Romana, Politia locala si responsabilii cu situatiile de urgenta din primarie sunt pe teren de la ora 00,30 si incearca sa limiteze la minim problemele datorate cantitatilor foarte mari de precipitatii! In privinta Vaii Cehalului va pot spune ca in ultimii 2 ani un escavator senilat al ABA Crisuri a realizat decolmatarea pana la limita cu comuna Santau. Acolo unde se va putea interveni si prin alte metode, se va solicita si sprijinul Jandarmeriei Romane”, a punctat edilul.

sursa: Oraşul Tăşnad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.