Ultima actualizare: azi, 21:51
Locale

Adolescenta moartă era întotdeauna veselă. Șefa clasei la liceul ortodox din Satu Mare

Adolescenta, în vârstă de doar 16 ani, despre care anchetatorii spun că și-ar fi pus capăt zilelor în această dimineață era elevă la Liceul Liceul Teologic Ortodox “Nicolae Steindhardt”, iar cele întâmplate i-au șocat pe toți apropiații fetei, neașteptându-se la un astfel de gest din partea ei. Apropiații tinerei mărturisesc că adolescenta era întotdeauna cu zâmbetul pe buze, fiind îndrăgită de toți cunoscuții ei.

Tânăra în vârstă de doar 16 ani s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia, în cartierul Micro 16 din Satu Mare, susţin anchetatorii. Gestul i-a șocat pe toți cunoscuții fetei, aceasta fiind un exemplu pentru cei din jurul ei. Tânăra a fost șefa clasei la Liceul Liceul Teologic Ortodox ”Nicolae Steindhardt”, o elevă mereu cu zâmbetul pe buze.

Inițial, s-a crezut că fata ar fi picat de la etajul 4, însă anchetatorii care fac cercetări în cazul merg pe varianta unei sinucideri. Surse apropiate anchetatorilor au declarat pentru PortalSM că fata s-ar fi aruncat de la etajul 4, dorind să se sinucidă. Apropiații fetei, însă, exclud varianta unei sinucideri.

Momentan, nu se cunosc cauzele certe care au determinat-o pe adolescentă să recurgă la acest cumplit gest.

PortalSM transmite condoleanţe familiei îndurerate!

Un comentariu

  1. Dana Răspunde

    Din pacate multi tineri recurg la gesturi extreme..inainte sa ceara ajutor ..chiar nu merita..Uneori tradarea, respingerea,inutilitatea, lipsa de incredere distrug echilibrul fragil al omului..iar de aici..nu e decat un pas spre distrugere..pacat..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.