Ultima actualizare: azi, 09:00

Locale

VIDEO. Intervenţie a pompierilor la etajul 8! Cade tencuiala de pe un bloc

Pompierii sătmăreni au interveni în această dimineaţă la un bloc situat pe str. Ganea, de pe care au căzut bucăţi de tencuială.

Pompierii militari s-au deplasat la faţa locului au o autospecială cu scadă şi au început să desprindă bucățile de tencuială care stăteau să cadă.

Intervenția a fost necesară pentru a nu exista pericolul ca vreo persoană să fie rănită de bucăți de tencuială.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

2 comentarii

  1. Gyuri Răspunde

    După cum se vede pe acea latură de bloc infiltraţii sunt şi la unele pervazuri de geam pentru că cei care-şi pun termopane se zgârcesc la un pervaz ca lumea.Primăria trebuie să găsească o modalitate de a remedia aceste probleme,să conştientizeze cetăţenii că dintr-o zgârcenie la 100 de lei se pot întâmpla accidente grave.Problema e generală.

  2. observator Răspunde

    Şi la blocul Unicarmului de alături se va întâmpla cat de curând o nenorocire pentru că prea arată dezastruos la aspectul tencuielii.Primăria se aude?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.