Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

VIDEO. Fabrica Alu Menziken din Medieşu Aurit, aproape de finalizare. Noi imagini spectaculoase

Lucrările la fabrica Alu Menziken din Medieșu Aurit sunt tot mai aproape de finalizare. Reprezentanții Alu Menziken au postat un nou material video filmat cu drona în care prezintă impunătoarea construcție.

Noua construcție de 45 de milioane de euro care va crea în primă fază peste 200 de locuri de muncă arată într-un mare fel și se anunță a fi un adevărat lider când vine vorba de piața forței de muncă.

Alu Menziken fabrică produse extrudate complexe care corespund celor mai pretenţioase cerinţe ȋn ceea ce priveşte caracteristicile, toleranţa şi suprafaţa aliajelor. Cu abilităţi tehnice avansate şi servicii auxiliare orientate spre cerinţele clientului, ȋntreaga noastră forţă de muncă aduce aluminiul ȋn cea mai bună formă.

Fabrica de la Medieşu Aurit va ȋncepe producţia cu aproximativ 250 de angajați, urmând să crească ȋn câţiva ani la 700 de angajaţi.

13 comentarii

  1. Cineva Răspunde

    Bai. Voi faceti pe prostii sau chear sunteti. Aia vor produce profile de aluminiu pentru geamuri.In nici un caz piese pentru avioane. Nu prostiti lumea

  2. sebastian Răspunde

    Productia de piese turnate de aluminiu e extrem de nociva, de aceea se angajeaza doar tineri foarte sanatosi care rezista pana la rambursarea investitiei . Mai nociva chiar ca si productia de cabluri si furtune de cauciuc. Oare de unde si cum au primit autorizatie de mediu ? Ce conteaza sanatatea africanilor satmareni ?

    • Ghita Răspunde

      Bravo cercopitecule, autorizatie de mediu ii pentru MEDIU, vaci, gaini, boi etc. ITM-ul se ocupa cu siguranta si sanatatea muncitorilor.

    • moscraciun Răspunde

      esti bolovan! nu o sa se toare aluminiu doar extrudare!

  3. Nicolae Răspunde

    Bravo Sebi, ai lucrat acum vreo 40 de ani la “23 August”.

    • sebastian Răspunde

      Nu Nicule nu am lucrat acolo , desi nu e o rusine sa lucrezi,tie i-ti recomand s-o faci. HE_HE_HE. Nu cred ca ai capacitatea sa cuprinzi mental corelatia intre cea mai scazuta durata de viata din judetul Satu Mare si asa numitele “investitii” din judet ca si vulcanizarea din Carei si cablaragia din Satu Mare, mutate din lipsa de “autorizatii de mediu” din Vest la noi Toate tarile dezvoltate, USA, Japonia, Germania prin sprijin federal /& guvernamental externizeaza de mult aceasta industrie pentru protectia propriei populatii. Investitia in cauza este realizata limitrof-la granita Judetului Satu Mare in aria deja contaminata maramureseana tocmai sa faca imposibila o ulterioara investigatie incriminatorie asupra contaminarii cu elemente neferoase. Vantul in Mediesul Aurit are o pondere mediana de 69 % orientata din cauza microreliefului pe directia vest- est astfel ca depunerile nocive vor fi pe valea somesului si se vor suprapune pe cele existente. Mai Nicule, baiatule, mai studiaza.

  4. Nicolae Răspunde

    Cineva “CHEAR” stie , doar ca tocmai , sau chiar ca nu stie.

  5. sebastian Răspunde

    Nu vreau sa monopolizez subiectul, orice investitie are un tel, sa faca bani si un rationament , sa existe:

    A- Firma in cauza, producatoare de componente de avioane, a gasit in zona mediesului sute de specialisti in aviatie dornici sa se afirme si vrea sa investeasca in zona.

    B-turnatoria de aluminiu nu are avizele necesare in Vest astfel isi muta productia in est, unde mai gaseste, -desi putina- mana de lucru, si nu exista nici o evidenta a bolilor profesionale,lucratorii vor fi schimbati cat mai des cu putinta apoi firma va disparea. In mod intentionat vor fi si niste slujbe necorelate cu poluarea ca adevaratul motiv sa fie blurat.

  6. gheorghe Răspunde

    Sebastian cred ca ai dreptate in ceea ce spui.Stie toata lumea(care mai si gandeste)ca aluminiul este foarte toxic,deci toti cei care vor munci acolo(poate si cei din birouri) sunt expusi.Ce sa mai zicem ca satmarul este fruntas la decese din cauza cancerului.Face ceva directia de sanatate publica sau reprezentantii locali in privinta aceasta?A-ti auzit ca vreun parlamentar din satmar sa ridice aceasta problema in plarlament?NU!! cel putin eu nu am auzit.NIMIC,NIMIC…(sau poate ca se face ceva dar nu stim noi).In curand o sa vedem pe mai marii judetului cum se vor lauda ca sunt locuri de munca,ne ingrijim de bunul mers al urbei.Este unul de la psd (G L)care nu pierde nici o ocazie sa nu spuna ce bine o ducem si cum ni s-au marit lefurile sub dreapta si luminoasa conducere a psd-ului.Sa auzim de bineeee!!!

  7. Stefan Răspunde

    Nu este topitorie doar extrudare zicea cineva ! Pai atunci de ce angajreaza “Operator topitorie” ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.