Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

VIDEOCLIP. Sorin Petric își surprinde fanii cu o nouă melodie

Cântărețul sătmărean Sorin Petric a lansat astăzi o nouă melodie. „Aș sta o viață lângă tine”, noua piesă a tânărului cântăreț transmite un mesaj despre etapele iubirii din viața fiecărui om, și despre cât de importantă este dragostea pentru ființa umană.

Melodia și videoclipul sunt reușite, cântărețul reușind să îmbine totul în așa fel încât să-și atingă obiectivul: să pătrundă fiecare ascultător. Cu toate acestea, totul a început într-un mod haios, cu un mesaj trimis către compozitorul piesei, Radu Augustin Tămaș.

„I-am scris lui Radu că am nevoie de un cântec cu un mesaj puternic. Zis și făcut. După 10 minute, în timp ce tăia lemne, mi-a și trimis-o.

După ce mi-a trimis versurile, mi-a trimis un mic demo cum ar vedea el, din perspectiva lui. Mai departe am știut clar ce am de făcut. Deși puteam să o orchestrez și eu la rândul meu, știam că acest cântec are nevoie de ingrediente magice. Așa că am mers frumos la prietenul meu, Alexandru Malschi, în Cluj, și ne -am apucat de treaba. I-a plăcut și într-adevăr și-a pus amprenta exact cum știe el mai bine.

Și pentru asta îi mulțumesc și lui Alexandru Malschi, și lui Radu Augustin Tămaș pentru compoziție”, a spus Sorin Petric.

În ceea ce privește videoclipul, unul cu totul deosebit, povestea lui s-a legat simplu, la o cafea.

”Povestea clipului este, aparent, simplă și mi-a venit în timp ce savuram cafeaua de dimineață, ascultând demo-ul piesei. Am înțeles că în imagini trebuie să pun în evidență faptul că iubirea este cel mai frumos lucru care ni se poate întâmpla și, în viziunea mea, am vrut să o expun printr-un simplu fapt: cu cât începe mai repede, cu atât durează mai mult. La rândul meu, visu-mi este sa îmi trăiesc iubirea pana la adânci bătrâneți.

Apoi.. am încercat sa creez o poveste în care să includ toate aceste detalii in imagini. Și am încercat să scot în evidență cele mai importante etape ale vieții.. Începutul…desfășurarea..și finalul vieții”, a mai spus cântărețul.

Videoclipul este filmat la Castelul Karolyi din Carei, și este, într-adevăr, o reușită.

„Prima dată când am văzut videoclipul am fost foarte emoționat și am încredere că toți cei care vor asculta cântecul împreuna cu videoclipul vor resimțiți aceleași emoții pe care le-am trăit și eu.

Vreau să îi mulțumesc, în același timp, și lui Mihai Oros pentru profesionalism și pentru faptul că a pus mult suflet în acest proiect”, încheie Sorin Petric.

____________________
Cântecul este compus de Radu Augustin Tămaș
Producția muzicala îi aparține lui Alexandru Malschi
Videoclipul este filmat de Mihai Oros (OMS Profesional Media)

Un comentariu

  1. Nely. Răspunde

    Foarte frumoasa melodia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.