Ultima actualizare: azi, 17:36

Publicitate

FOTO. Brandul Gorilla Wear, în Satu Mare. A deschis primul magazin din România!

Cunoscutul brand de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru pasionaţii de fitness și alte sporturi, Gorilla Wear, a venit și în România si a deschis primul magazin chiar în municipiul Satu Mare!

Magazinul este amplasat pe str. Martirilor Deportaţi nr. 3, iar aici pasionaţii de fitness  pot vedea o gamă largă de haine, articole sportive și suplimente alimentare.

Aici găsiţi de la haine sport damă,  haine sport bărbați, până la un întreg echipament necesar antrenamentului în sală.

Brandul Gorilla Wear, originar din Statele Unite ale Americii, este prezent în peste 60 de ţări.

Gorilla Wear doreşte că vă ofere o remarcabilă îmbrăcăminte pentru antrenament care este fabricată pentru a creşte performanţele utilizatorului şi a maximiza confortul prin utilizarea celor mai bune materiale, dar şi a celor mai inovatoare tehnologii.

Articolele sunt dedicat atât sportivilor cât şi celor care doresc să îmbrace ceva comod pentru o plimbare, sau să arate bine.

În noul magazin mai puteţi găsi și mult cunoscutele firme de suplimente Weider şi Dorian Yates.

În plus, până pe data de 14 mai 2019, puteți beneficia de sfaturi gratuite privind antrenamentele și alimentația din partea sportivului Sergiu Ilie Sabou, multiplu medaliat la competiții naționale cât și internaționale (fiind primul român care a câștigat Musclemania Miami , în anul 2011). Mai multe detalii despre Sergiu Ilie Sabou găsiți aici: http://snip.ly/wp8tv2

De asemenea, puteţi comanda şi online, de pe site-ul: https://www.gorillawear.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.