Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Propunerea unui sindicalist: Greviștii de la Electrolux să poarte negocieri cu demisiile semnate

Reprezentantul Cartel Alfa Filiala Caraș-Severin, Marian Apostol, a venit cu o propunere pentru liderii de sindicat de la Satu Mare și pentru sutele de angajați aflați în grevă generală: greviștii să poarte de acum încolo negocieri cu demisiile semnate.

Sindicalistul reșițean care a stat o lungă perioadă în mijlocul greviștilor și care împreună cu alți lideri ai Cartel Alfa din țară au pornit Caravana de boicotare a produselor Electrolux, le propune muncitorilor să își prezinte demisiile, astfel încât liderii de sindicat de la Satu Mare să aibă un ,,as în mânecă” în timpul negocierilor cu conducerea companiei.

,,Dacă ar fi să dau un sfat, în care să cred, celor 400 de la greviști de la Electrolux, aș spune că ar trebui să pună în mâna echipei de negociere un argument zdrobitor. Cum ar fi ca sindicatul să poată merge la negociere cu 400 demisii semnate de greviști, pe care va fi împuternicit sa le depună dacă revendicările nu le sunt rezolvate până în data de 10 mai!? Asta înseamnă să joci la fel de dur ca și ei! 400 de salariați vor fi imposibil de înlocuit într-un termen rezonabil, iar costurile ar fi imense! Vor alege varianta cu ce mai mic cost, respectiv: solutionarea revendicarilor! PS. Este doar o sugestie care ar merit totuși analizată de cei în cauză… pentru că numai ei pot decide! Eu aș juca însă și această carte!”, a scris Marian Apostol, pe pagina sa de Facebook.

Un comentariu

  1. Pop S Răspunde

    Usor pentru domnul Apostol sa spuna asa ceva. dar muncitorii care nu vor sa piarda locul de munca ce sa zica?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.