Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Pas spre conciliere? Conducerea Electrolux a invitat greviştii la discuţii!

Conducerea Electrolux i-a invitat pe sindicalişti la negocieri, au anunţat liderii sindicali în această dimineaţă.

“Azi la ora 11 ne întâlnim cu conducerea”, a declarat Vasile Dârle.

“Astăzi la ora 11 va avea loc o şedinţă de negociere. Nu ştiu ce au de gând, deocamdată ne-au chemat. De patru săptămâni tot cerem o întâlnire, e bine că în sfâtşir vor dsă dicute cu noi”, a afirmat Sorin Faur.

El a spus că dacă reprezentanţii firmei vor accepta oferta lor, de 2 lei pe oră, vor avea ce discuta, dar sub această sumă sindicaliştii nu sunt de acord.

Vom reveni cu noutăţi, după întâlnirea de la ora 11.

A cincea săptămână de grevă la Electrolux. Protestatarii rezistă!

4 comentarii

  1. Adrian Cozma Răspunde

    Idiotii astia de sindicalisti fac jocurile UDMR, care doreste relocarea fabricii in Ungaria!

    • Lili Răspunde

      Crezi ca se vor reloca intr-o tara unde costul fortei de munca este mai mare??

    • Marian APOSTOL Răspunde

      Çât de bou trebuie sa fii ca sa spui asta!? Si oricum costurile salariale, in Ungaria, vor fi mai mari decat salariile, chiar majorate , de la Satu Mare.

      • septe Răspunde

        daca investeste in automatizari si in loc de 500 muncitori plateste doar 100 , fa tu calculele . Cum crezi ca firmele de afara isi permit preturi asa mici cand intra pe piata din Romania si tot au profituri ?? AUTOMATIZARE , pana-n 2028 se preconizeaza ca 60% din job-urile actuale vor disparea si eu ma uit cu teama ca ajung la 45 ani si nu o sa fiu vandabil deloc pe piata muncii.

        ar trebui la TV mai multe emisiuni cu tenta economica in care omul sa inteleaga sistemul de piata. cerere/oferta , ce ii aia inflatie si cum influenteaza preturile, faptul ca nu iti poti face o predictibilitate a pietei si multe altele.

        asa va certati ca si chiorii si nu rezolvati nimic, mai va si ocariti pe aicea pt ce?? era la un alt articol un domn care sa semnat cu profu’de economie cititi de 10 ori comentariul lui pana il invatati pe de rost si incercati sa intelegeti ce vrea omul sa zica.

        in principiu daca nu iti convine salarul faci cursuri de acreditari pt alte meserii , mai faci o scoala ceva nu stai cu mana in san ca iti va da cineva ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.