Ultima actualizare: ieri, 23:01
Locale

VIDEO. Caz revoltător în România. Un tată și-a bătut copiii, apoi i-a trimis soției filmarea

Imagini greu de privit, cu puternic impact emoţional vin din Galaţi: un tată îşi bate crunt cei doi copii, de 2 şi 5 ani, şi se filmează în timp ce îi chinuie pe micuţii care i-au rămas în grijă.

Mama copiilor munceşte în Anglia. Femeia a primit filmuleţul de la tată marți după-amiază. Disperată, femeia a sunat în ţară şi a cerut ajutor.

Marți seară, la ora 22, un apel la 112 a dat alarma. Poliţia a descins în localitatea Nicoreşti şi i-a luat pe cei doi copii de lângă tatăl agresiv.

Bărbatul are dosar penal pentru violenţă familială şi un ordin de interdicţie care nu-i permite să se apropie la mai puţin de 100 de metri de copiii săi.

„Violență masivă în familie are întotdeauna în spate un trecut de mică violență. O anchetă cu prilejul unui astfel de moment ar trebui să meargă în urmă și să fundamenteze mai mult decât sancțiunea penală, și sancțiunea dreptului părintesc. Pentru astfel de fapte, se poate merge până la decăderea din drepturi părintești.

Mi se pare o formă de cruzime să fotografiezi niște copii în timp ce mănâncă bătaie. Nu e suficient că-i bați, dar trebuie să îi și faci de rușine în față mamei sau a lumii. O bună evaluare a stării dânsului de sănătate mintală ar trebui să circumscrie și mai bine situația de față”, explică Gabriel Diaconu, medic psihiatru.

Sursa: digi24.ro

Dacă vă aflați într-o astfel de situație sau sunteți martorii unui incident asemănător, în județul Satu Mare, sunați de urgență la:

112 – Numărul unic pentru apeluri de urgență

0261 768830/pentru urgenţe – 0261 983 (gratuit, nonstop) – Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare

0762 245142 – Serviciul interventii pentru situatii de abuz – adapost pentru mame cu copii

 

6 comentarii

 1. XYZ Răspunde

  Handicapat!scurt. Ar merita la fel

 2. ioan Răspunde

  Ar merita nu la fel ci altceva mai dur.

 3. Dr.Mengele Răspunde

  Putem sa-i taiem mainile?! Ma ofer voluntar!

  • ardelean Răspunde

   ???? Pai nu pt dreptu asta sfant si stramosesc s-a iesit mai an in strada, cu popii in frunte, cand autoritatile din Suedia, pentru a proteja copii, au pus la punct un tata de familie traditionala de pe la noi? Oare ne-am civilizat asa repde, sau popimea n-o avut vreme sa se faca scut in apararea dreptcredinciosului?

 4. Vali Răspunde

  Inchis sa nu mai vada lumina zilei nemernicul… Si batut zilnic

 5. Samir Răspunde

  Toti dinti din gura i_as bate afara dupa care as posta pe facebook sa se mire toti dentisti ce lucrare am facut!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. E. Andronescu despre lucrarea elevei din Satu Mare: „Revolta asta e într-un fel fără subiect”

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat la Jurnalul de Seară că a citit mesajul scris de eleva care, la simulare,...

Închide