Ultima actualizare: ieri, 21:36
Locale

Proiectul privind vânzarea sediului UDMR a fost retras

Înainte de începerea propriu-zisă a ședinței ordinare a Consiliului Local, viceprimarul Adrian Albu a retras de pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind vânzarea sediului în care funcționează UDMR Satu Mare, către formațiunea politică.

Înainte de startul ședinței, inițiatorul proiectului, viceprimarul Adrian Albu, a declarat că au mai fost astfel de cazuri și în alte orașe, însă a hotărât să retragă proiectul de pe ordinea de zi pentru clarificări.

Reamintim că înainte ca proiectul să fie retras, grupul consilierilor PSD din Consiliul Local al Municipiului Satu Mare a anunțat că nu va vota proiectul de hotărâre inițat de viceprimarul PNL Adrian Albu deoarece ,,prețul a fost subevaluat iar facilitățile propuse pentru achitarea prețului sunt inadmisibile”.

2 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Mai Albule , ce proiecte initiezi daca pe urma le retragi pentru clarificari ? Cum le-ai intocmit sau pregatit daca mai ai nevoie de clarificari ? Deci nu era clara situatia când ai vrut sa dezbati proiectul , sau cum ar veni ti-ai facut temele pe jumatate , da ai zis ca sa-ti incerci norocul , ca poate ,poate trece la vot ! Si-apoi dintr-o data vine psd cu problema revaluarii si-ti retragi proiectul pt. clarificari . Noi suntem prostii vostri? Nu ne dam seama de mânariile ce le faceti impreuna cu udmr-ul , asa cum le facea inainte psd cu udmr ? Nu sunt alte proiecte mai importante de rezolvat decat vânzarea de sedii partidelor ? Cu precadere udmr-ului ? Asta denota intelegerile mascate si meschine dintre voi , politicienii mizerabili !

    • y Răspunde

      @Rodica, ce nu înțelegi? Primarul Kereskényi l-a pus pe Albu să semneze la rubrica inițiator proiect ca să nu fie semnat de el. Iar când s-a văzut că iese scandal au retras proiectul. Nu este prima dată și nici ultima oară, probabil. La fel a fost și cu Casa meșteșugarilor (fosta cinema Popular). Va fi pus pe tapet probabil în curând după intense “negocieri”. Mare curvă e politica asta! Nu cred că este ceva neclar cu imobilul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Pericol de inundații în județul Satu Mare. Intervenție pentru stoparea infiltrațiilor

Administrația Bazinală de Apă (ABA) Someș - Tisa/Sistemul de Gospodărire a Apelor(SGA) Satu Mare a intervenit astăzi pentru stoparea infiltrațiilor...

Închide