Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

Proiectul privind vânzarea sediului UDMR a fost retras

Înainte de începerea propriu-zisă a ședinței ordinare a Consiliului Local, viceprimarul Adrian Albu a retras de pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind vânzarea sediului în care funcționează UDMR Satu Mare, către formațiunea politică.

Înainte de startul ședinței, inițiatorul proiectului, viceprimarul Adrian Albu, a declarat că au mai fost astfel de cazuri și în alte orașe, însă a hotărât să retragă proiectul de pe ordinea de zi pentru clarificări.

Reamintim că înainte ca proiectul să fie retras, grupul consilierilor PSD din Consiliul Local al Municipiului Satu Mare a anunțat că nu va vota proiectul de hotărâre inițat de viceprimarul PNL Adrian Albu deoarece ,,prețul a fost subevaluat iar facilitățile propuse pentru achitarea prețului sunt inadmisibile”.

2 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Mai Albule , ce proiecte initiezi daca pe urma le retragi pentru clarificari ? Cum le-ai intocmit sau pregatit daca mai ai nevoie de clarificari ? Deci nu era clara situatia când ai vrut sa dezbati proiectul , sau cum ar veni ti-ai facut temele pe jumatate , da ai zis ca sa-ti incerci norocul , ca poate ,poate trece la vot ! Si-apoi dintr-o data vine psd cu problema revaluarii si-ti retragi proiectul pt. clarificari . Noi suntem prostii vostri? Nu ne dam seama de mânariile ce le faceti impreuna cu udmr-ul , asa cum le facea inainte psd cu udmr ? Nu sunt alte proiecte mai importante de rezolvat decat vânzarea de sedii partidelor ? Cu precadere udmr-ului ? Asta denota intelegerile mascate si meschine dintre voi , politicienii mizerabili !

    • y Răspunde

      @Rodica, ce nu înțelegi? Primarul Kereskényi l-a pus pe Albu să semneze la rubrica inițiator proiect ca să nu fie semnat de el. Iar când s-a văzut că iese scandal au retras proiectul. Nu este prima dată și nici ultima oară, probabil. La fel a fost și cu Casa meșteșugarilor (fosta cinema Popular). Va fi pus pe tapet probabil în curând după intense “negocieri”. Mare curvă e politica asta! Nu cred că este ceva neclar cu imobilul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.