Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Albu: Intenţia noastră este să depăşim PSD-ul!

Preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că intenţia partidului este de a depăşi PSD la alegerile europarlamentare atât la nivel naţional cât şi local.

“În ultimele sondaje de opinie care au fost publicate suntem creditaţi cu şansă de  vot de 26-27-28% şi cu o intenţie dintr-un bazin de de vot de 34%. În 4-5 sondaje suntem peste PSD. Nu suntem nici duşmanii şi nici aliaţii, deocamdată, ai Alianţei România 2020 USR-PLUS. Sunt şi ei pe acelaşi segment, sunt pe partea dreaptă a eşichierului politic, dacă mai sunt, o să vedem, deşi şi-au manifestat intenţia că vor să meargă în Alianţa liberal-democraţilor europeni. Vă spun doar atât: adversarul nostru politic este şi rămâne PSD-ul, intenţia noastră este ca la aceste alegeri şi la nivel local şi la nivel naţional să depăşim PSD-ul”, a spus Albu.

 

30 comentarii

  1. Negru Răspunde

    Cu cine se mai înconjoară si Buda ăsta! Cu doi figuranți care au dus PNL Satu Mare de râpă. Două slugi udemeriste si blatiste si cu pesedeul! Ai de capu nost!

    • EGeorge Răspunde

      Se înconjoară cu oameni de calitate , nu lichele Ald-isto -PSD iste !

  2. #rezist Răspunde

    Sa ”depasiti” la ce???!!!Ca nici de fuga nu sunteti buni,epavelor !!!

  3. cetatean Răspunde

    PNL aripa UDMR ! BRAVO UDMR SATU MARE!

  4. Bombom Răspunde

    Depasiti la ce ??? La furat probabil . Toti la asta va pricepeti cel mai bine,la furat. Mama voastra de sarlatani penali

    • Gigu Răspunde

      Nu știu cine fura mai mult ! Bănuiesc ca faci referire la alianță tâlharilor Alde – PSD ! Persoanele din imagine nu le poți cataloga ca și hoți .

      • Maria Răspunde

        Negru esti mai penibil ca oricare din partidul tau.sunt jenante toate comentariile tale.

      • #rezist Răspunde

        :::::::::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) In Romania daca nu esti hot,ai ajuns degeaba in politica !!

      • x-ulescu Răspunde

        pai candidatu vostru la pezidentiale ,,werneru ..a furat cel putin 2 case ..dovedit la tribunal …se incadreaza in ce spui

        • Ion Răspunde

          X-ulescu , Mai lasa Latrina 3 si mai bine te uiți la Cartoon , ieși mai câștigat .

          • x-ulescu

            nu va place cand se reamintesc cat de penali sunt idolii vostrii …..ma uit unde vreau ,comentez cum vreau ,ca inca este democrate ..spune este adevarat ca werneru a pirdut 2 case ,definitiv ,in instanta ,pentru ca au fost luate cu acte false ?? DA sau NU …

    • NICU Răspunde

      Bine ca nu fura a tai. Tâlharii țării PSD și alde. Bine ca aia-s buni și nu ai treaba cu ei.nu mai posta aiurea mai rumega ce ti se spune

  5. Ciocu' mic Răspunde

    Singurul lucru pe care l-ati depasit deja cu brio, este bunul simt! PNL-ul actual este o hazna mixta de PDL-epre, infipte in inima unui partid istoric, din care n-a ramas nimic decat istoria! PNL-ul in forma actuala este exact asemenea unui conac darapanat in care-si fac veacul cersetorii, tarfele si drogații. Veti ajunge la pubela istoriei si o meritati din plin, dimpreuna cu penibilul vostru profesor de fizica!

  6. Micu Răspunde

    Succes echipei Pnl Satu mare și candidaților ! O echipa serioasă , care merita votată !

  7. Radu Răspunde

    ECHIPA PNL SATU MARE VA CÂȘTIGA ALEGERILE IN JUDEȚ !AU CEA MAI BUNA SI SERIOASĂ ECHIPA! TREBUIE ÎNVINS DEFINITIV alde si psd !

    • Roica Răspunde

      Ma , dar n-ati fost cam toti pe la guvernare , in ultimii 30 de ani ? Si nici macar nu regret formularea asta , fiindca nu meritati respect , nici unii dintre politicieni , indiferent ce partide reprezentati ! Ce realizari aveti , in afara de cele personale (beneficiile gen salarii mari bugetari , pensii speciale , sporuri , etc) ? Ce-ati mai reusit ? Va spun eu , sa distrugeti ceea ce-a lasat Ceausescu , cu bune , cu rele . Stim cu totii ca nu aveti limite , când e vorba de voi , dar ma-ntreb cat va mai rabda pamantul , ca noi nu va mai rabdam ? Si-nca ceva – toata clasa politica e una , nu cumva sa aveti impresia ca sunteti unii mai buni ca altii !

  8. Vasile Răspunde

    Un premiu pentru Radu! Este cea mai bună glumă a anului! Toată lumea știe că peneliștii sunt pe o mînă cu PSD. (Amănunte vă poate da dl. ALBU) și slugi la UDMR (Amănuntele le vedem în fiecare zi!) Vai și amar ce a ajuns astăzi PNL. Îmi pare rău că nu ne-a rămas decât o singură soluție pe dreapta, și anume USR!

  9. Jan Răspunde

    Liberalii au uitat cam repede ca O. Silaghi a ajuns parlamentar pe listele PSD!
    Slab s-a dovedit a fi si PSD-ul atunci.
    !

    • Ion Răspunde

      Jane , Osilaghi este la Alde , Pnl este cu totul alt partid . Alde este in alinată cu PSD , Pnl este împotriva PSD , copy ? Dupa USL , Pnl s-a divizat in Alde care susținea PSD si il susțin in continuare si Pnl care a ramas in opoziție si nu a susținut USL

  10. Delberatu Răspunde

    Ce mai vreți măi PNL Satu Mare? Credeți că putem uita cum v-ați pupat cu pesediștii și v-ați lins cu udemeriștii? Să vă votăm ca să mai puteți trăda încă o dată românii? Asta nu se iartă și nici nu se uită!

    • Ion Răspunde

      Delberatu , ca si informare , Pnl s-a divizat in 2 , unii care au susținut alianța Usl si alții care au fost împotriva . Echipa care a fost împotriva aliantei USL se afla azi in actualul Pnl si cei care au susținut Usl se afla in Alde si in continuare sunt in alianța . Nu face confuzii .

      • x-ulescu Răspunde

        ai vazut filmu alien ? asa e si pnl-ul .doar carcasa in care se desfasoara si pe care o dezmembreaza viermii pdl-isti infiltrati in partid ..nu peste mult timp baselu va fi presedinte al asa zisului pnl..ca deja pnl-ul nu mai are personalitati ,au ajuns sa puna in fruntea listei pe unu care ii injura la tv ,nu demult..asa se linge rahatu

        • Ion Răspunde

          X-ulescu , comparația ta este total nepotrivita . nu sunt “viermi” in Pnl . Pnl este un partid unit la SM , nu mai exista PD-L . Baselu nu va ajunge never președinte sau membru Pnl . Iar legat de Rareș Bogdan eu zic ca este un om ok , a mai si agățat cand a fost cazul sau a considerat ca trebuie agățat . Derapaje se fac si se vor face mereu . E bine sa fie cineva care sa te si tragă de mâneca .

          • x-ulescu

            cati fosti pdlisti au functii de conducere in asa zisul pnl satu mare , adevarat ca oficial pdl nu exista dar esenta lui e vie

          • Ion

            Sunt Din vechiul Pnl in conducere Pnl-unui actual .

  11. Delberatu Răspunde

    Că bine le mai zici Ioane! Nu e cumva Albu, liderul PNL Satu Mare, prietenul declarat al PSD, cu nevasta directoare la Finanțe și mare susținător al lui Govor? Chiar mă crezi idiot? Crezi că nu vorbește tot orașul de porcăria asta?

    • Ion Răspunde

      Întâmplarea face ca il cunosc bine pe Albu si pot afirma cat ma tine voce ca nu este in cârdășie cu PSD sau cu Govor . Albu a fost unul dintre membri Pnl care a votat împotriva USL , a si plecat din Pnl in acea perioada . De cunoscut se cunosc , ca doar nu sunt dușmani . Dar e total falsa afirmația ta .

  12. Ion Sătmărean Răspunde

    Veți putea depăși PSD-ul, în prezent, doar dacă partidul lui Dragnea scade câteva procente! Important ar fi să-l depășiți cu un program serios de guvernare, bazat pe experiența primarilor celor mai dezvoltate orașe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.