Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO/VIDEO. Concluziile polițiștilor în cazul accidentului mortal. Cine este vinovat de tragedie

Polițiștii rutieri au efectuat cercetarea la fața locului, în cazul unui accident rutier care a avut loc în această dimineață, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor 3 bărbați.

În această dimineață, la ora 07.17, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre faptul că pe DJ 109M, în localitatea Valea Seaca, a avut loc un eveniment rutier. În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un conducător auto, de 28 de ani, din localitatea Batarci, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul circulației pe contrasens a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Bocicău.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, de 46 de ani, rănirea gravă a unui bărbat, de 47 de ani, din primul auto menționat și rănirea ușoară a celuilalt șofer precum și a altui pasager, de 38 de ani, care se afla cu acesta în autoturism. În cauză s-a întocmit dosar penal în cadrul căruia cercetările continuă.

Ce spun pompierii:

În această dimineață, la ora 07,17 dispeceratul ISU SATU MARE a fost alertat cu privire la producerea unui accident rutier, la intrare în localitatea Comlaușa, în urma caruia 4 persoane au fost ranite.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Turț cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, respectiv o ambulanță SMURD TIM si o ambulanță aparținând SAJ Satu Mare.

Pentru o persoană de sex masculin s-a intervenit cu proceduri specifice de descarcerare, iar după ce a fost extrasă din autoturism a fost predată echipajului medical, care a început manevrele de resuscitare, victima aflandu-se in stop cardio respirator. Din nefericire acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, la ora 8,50 fiind declarat decesul. Pentru o a doua victimă care a suferit o amputare de membru superior s-a solicitat elicopter SMURD.

Celelalte două victime au fost găsite conștiente , li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportate la UPU Satu Mare pentru efectuarea de investigații medicale suplimentare.

 

Un comentariu

  1. dikk Răspunde

    doua autoturisme cu patru soferi: “un conducător auto, de 28 de ani” “condus de un bărbat, de 49 de ani” “conducătorului auto, de 46 de ani” “rănirea ușoară a celuilalt șofer”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.