Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Electrolux organizează o mega petrecere în Grădina Romei. Intrarea este liberă!

Cu ocazia aniversării a 100 de ani de activitate la nivel global, Electrolux dă o mega petrecere în Grădina Romei, la care sunt așteptați toți sătmărenii. Evenimentul va avea loc în acest weekend, pe 14 septembrie, între orele 10:00 – 21:00, iar accesul este gratuit.

Mâncare, concerte și voie bună

La eveniment, Electrolux va pregăti participanților o zonă cu preparate diverse și specialități tradiționale la grătar, corturi cu bere și multe alte surprize. Iar pentru că mâncarea bună merge mână în mână cu voia bună, pe parcursul zilei vor avea loc concerte de muzică ale unor artiști cunoscuți precum, trupa Desperado, Armonia Band Oradea, Bertici Fiverek. În plus, pentru ca cei mici să se bucure și ei din plin de această sărbătoare, special pentru ei vor avea loc spectacole de teatru de păpuși și Ella Bella, demonstrații de dans și multe alte activități.

Secretele unei afaceri de succes

Cei prezenți vor avea ocazia să participe și la tururi de vizitare a fabricii Electrolux din Satu Mare, în care pot afla mai multe informații despre activitatea și modul în care angajații sătmăreni contribuie prin munca lor la succesul fabricii, de la nivel internațional.

Povestea Electrolux la 100 de ani

Povestea Electrolux a început acum 100 de ani la nivel global. În prezent, consumatori din întreaga lume se bucură de serviciile și produsele Electrolux care le oferă confort și o viață mai ușoară în fiecare zi. Inovația este ceea ce caracterizează succesul unui secol de activitate, iar fabrica din Satu Mare contribuie la acest succes pe plan internațional.

7 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Mega petrecere dupa mega greva !

  2. Vasi Răspunde

    electroLUX –ul is umileste in continuare angajatii. Mega petrecere….cine a lucrat la Draxlmaier stie ce inseamna o mega petrecere se pare ca aceasata fabrica nu poate tine pasul cu draxlmaier.Cum sa umilesti copii angajatilor oferindule doar o inghetata sau o vata de zahar……Rusine. Nu regret nici o secunda ca am plecat din aceel LUX fara de LUX.Ma bucur pt uni care au inteles ca ei pot impune ritmul de lucru spre disperarea sefilor……bravo

    • Altu Răspunde

      Lasă-mă cu Drm, că și ei bani de salarii nu au avut dar pt prostii găseau tot timpul. Rezultatul se vede ,a ajuns fabrica cu cele mai mici salarii,iar numărul de angajați a scăzut drastic.

  3. Adrian Cozma Răspunde

    Sindicalistii de la Electrolux vor duce fabrica la faliment!

  4. service Răspunde

    bună seara
    Dacă aveți nevoie de un grup de asistență financiară, suntem pregătiți să vă oferim condiții flexibile și ușoare

    Peste 500 de persoane au beneficiat de oferte de împrumuturi private pentru a investi în casele lor anul trecut.

    Profitați de ofertele noastre de împrumut, deoarece suntem cea mai fiabilă companie, iar cererea dvs. este acceptată în 24 de ore
    E-mail: [email protected]
    WhatsApp: +33756911735

    • Rodica Răspunde

      Da , postarea ta lipsea de aici ! Ia du-te în gradina Romei si fa o oferta …..flexibila si usoara !

  5. john Răspunde

    blomi suck all dicks from all workers !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.