Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

IPJ Satu Mare reacționează: ,,Avem o colaborare foarte bună cu Primăria și Poliția Locală”

După declarațiile primarului Kereskenyi Gabor, conform cărora colaborarea dintre Poliție și Poliția Locală este una defectuoasă, Inspectoratul de Poliție Județean a venit cu precizări. IPJ Satu Mare exclude orice tensiune și spune că are o colaborare foarte bună, atât cu Primăria municipiului Satu Mare, cât și cu Poliția Locală.

,,Noi, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare, consideram ca avem o colaborare foarte buna cu celelalte instituții din județ, inclusiv cu Primăria mun Satu Mare și cu Poliția Locală. Din punctul nostru de vedere nu exista nici un fel de tensiuni. Echipajele de ordine publica și poliție rutieră care acționează pe raza municipiului Satu Mare, desfășoară activități specifice acestei perioade și in concordanța cu planurile de activități in derulare, pe toate străzile din municipiu”, a declarat, pentru Portal SM, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Cochera.

Reamintim că primarul Kereskenyi Gabor a spus că cele două instituții au ajuns să nu mai colaboreze și a arătat cu degetul către Inspectoratul de Poliție Județean, asta după ce polițiștii de la Rutieră ar fi luat la puricat mașinile parcate în zona Poliției Locale.

,,În ceea ce privește circulația, nu mi se pare normal ca Poliția Rutieră să vâneze, în loc să ne ajute cu circulația mai ales când sunt lucrări în oraș, cum a fost de exemplu și situația cu Bulevardul Octavian Goga când am fi avut nevoie de ajutor pentru fluidizarea traficului. De câte ori am cerut sprijinul Poliției Naționale ni s-a spus că nu au efective, însă uite că în această dimineață au avut și efective”, a declarat, pentru Portal SM, primarul Kereskenyi Gabor.

Primarul municipiului a declarat că speră ca Poliția Locală și Inspectoratul de Poliție Județean să ajungă să coopereze, mai ales că o bună colaborare între cele două instituții ar ajuta până la urmă comunitatea: ,,Sunt orașe unde și Poliția Națională ajută la ridicarea mașinilor parcate ilegal și totul merge bine. Sper că vom avea o mai bună colaborare pe viitor.”

 

 

4 comentarii

  1. dr storm Răspunde

    minciuni ca aproape intotdeauna.

  2. satmarean Răspunde

    Comandantul Inspectoratului Județean de Poliție e net superior primarului, din toate punctele de vedere!Poate asta deranjează….!

  3. moscova nu crede in lacrimi Răspunde

    @satmarene…au dat vreo testare impreuna? Au completat un test de iq? nu-mi amintesc…mai lejer cu aprecierile astea…daca ai un titlu de Doctor honoris cauza obtinut prin occident sau USA posteaza-l pe site ca sa credem ca ai un drept de a evalua 2 persoane publice..daca nu stai jos..e mai comod si mai bine (pentru tine)!

    • c-block Răspunde

      Abia aștept. Ce fază tare ar fi! Primarul este vestit pentru asta! Cel mai tare din parcare. ? Și în școală era un elev foaaarte bun.?? Vai de capul nostru! ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.