Ultima actualizare: azi, 09:56

Locale

Dăncilă, declarații la Satu Mare: „Șansele de a ajunge președinte sunt foarte mari!”

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a spus astăzi, la Satu Mare, că posibilitatea ca ea să ajungă președinte este una foarte mare.

“Cred că şansele sunt foarte mari pentru că eu chiar cred în oameni şi chiar cred în poporul român şi cred că această ţară merită mult mai mult din partea preşedintelui României.

În primul rând, merită un preşedinte care să-i unească pe români şi nu să-i dezbine, merită un preşedinte care să fie în mijlocul românilor şi nu să-şi aducă aminte de ei din cinci în cinci ani când vin alegerile. România merită un preşedinte care să reprezinte ţara noastră cu demnitate în forurile europene, care să lipte pentru această ţară”, a spus președintele PSD, Viorica Dăncilă.

Președintele PSD s-a aflat în această dimineață în vizită la piața Someș din municipiul Satu Mare. Alături de ea au fost ministrul Gabriel Leș, președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, ministrul Petre Daea și secretarul general al PSD, Mihai Fifor.

Aceasta și-a început programul în județul Satu Mare printr-o vizită la piața agroalimentară Someș, unde a stat de vorbă cu oamenii de acolo și a făcut câteva cumpărături. Ea și-a cumpărat legume, fructe şi brânzeturi, produse care au fost luate de colegii de partid şi duse la maşina oficială.

Viorica Dăncilă a explicat motivul pentru care posibilitatea ca ea să ajungă președintele României este mare.

5 comentarii

  1. Yon Răspunde

    Salut,
    Ce texte are “duoamna Veorica”…
    1)Pai,cu dezbinarea,atata ura cat exista intre privati si bugetari nu cred ca a fost vreodata
    2)in mijlocul romanilor-a mai avut vizita in Satu Mare anul acesta,dar totusi cred ca exagereaza
    3)reprezentarea la forurile europene-aici a dat-o de gard.pai a fost europarlamentar,mandat in care a fost tufa de Venetia si ne-a reprezentat cu “succes” culminand cu nominalizarea lui Plumb ca si comisar european
    Mai tarziu trebuie sa se intalneasca,la Carei,cu ficusul de la Cotroceni…

    “Duamna Veorica” si “ficusul de la Cotroceni”
    Nu ne mai ridicati nivelul de trai,ca ne ingropati de vii.

    Numai bine

    • y Răspunde

      @Yon, mi-ai înseninat ziua sincer. Dar tot nu știu cu cine voi vota că după cum am zis nu votez răul mai mic. Am girat cu toții destule mandate și am închis ochii la unele aspecte. Nu mai merge, pentru binele țării nu mai merge. Vreau să aud vreun candidat care să spună că ce va fi dacă nu se ține de cuvânt. Să aibă atâta demnitate. Cu minciuni și promisiuni (care din start se știe că nu se vor onora) e plin padlașul dacă nu s-a surpat deja. Nu de promisiuni ducem lipsă ci de politicieni care să se țină de cuvânt. Cine are receptor sper să audă. Pentru mine și Barna este ceva în ceață, nu am înțeles mare lucru.

  2. Heorica Răspunde

    Super! Noi, chiar avem nevoie de un presedinte de bloc la asociatia de proprietari! Esti candidatul perfect pentru noi! Alte inscrieri nu mai avem!! Iti dorim succes! Aici nu ai multe de promis, doar lift si varuitul scarii ne trebuie! Govor nu poate sa mai fure de aici, ca el nu se complica cu maruntisuri!

  3. Gvr Răspunde

    Da Govor ce sanse are sa ajunga ceva pulifrici la Satu Mare?

  4. Inocentiu Răspunde

    Fedorca se uita la ceas , ca deja i se acrise de Dancila la satu Mare! Vorba aia, nu mai pleaca asta de pe aici!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.