Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

NEPI Rockcastle a făcut marele anunț: Proiecte rezidențiale în 5 orașe, inclusiv Satu Mare!

NEPI Rockcastle anunță extinderea investițiilor din România si restul tărilor din regiune cu proiecte rezidențiale care vor fi dezvoltate în jurul mall-urilor din orase precum Brasov, Bucuresti, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare și Timisoara, titrează wall-street.ro. Dezvoltările aferente pieței din România au un buget inițial de investitii de 83 de milioane de euro si sunt în prezent în faza de proiectare si autorizare, urmând să fie realizate într-un interval de la doi până la patru ani.

,,Ca parte a strategiei de dezvoltare pe termen mediu si lung, noua directie de investitii completeaza proiectele de proprietati cu utilizare mixta care ofera sinergii cu centrele comerciale. Mall-urile din portofoliul NEPI Rockcastle sunt localizate in centre premium, in sanul unor comunitati active care sunt atente la calitatea serviciilor si a experientelor disponibile in zonele unde aleg sa locuiasca”, arată cei de la NEPI Rockcastle.

Proiectele vor fi dezvoltate în etape de pana la patru ani, in functie de calendarul de autorizare. Alaturi de planul de extindere si noi achizitii, ele vor contribui la consolidarea pozitiei NEPI Rockcastle ca principalul dezvoltator din cea mai dinamica regiune economica a Europei.

Sursa: wall-street.ro

4 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Asta dacă nu bagă strâmbe iar preotul ortodox ca la Lidl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.