Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Romeo Nicoară: Moţiunea a fost depusă. PSD este panicat. Acest guvern este istorie

Moţiunea de cenzură a fost depusă în Parlament, cu 237 de semnături, iar acest guvern este deja unul de istorie, a anunţat deputatul PNL Romeo Nicoară.

“Moțiunea a fost depusă cu semnăturile unei majorități dintre parlamentari, 237, la ora 18:00. Guvernul PSD a pierdut sprijinul inclusiv al multor parlamentari din propriul partid și din fosta alianță. Acest guvern și acest partid sunt istorie.

PNL i-a strâns în jurul său pe toți cei care vor un restart pentru România. Deși mai este o săptămână la vot, Viorica Dăncilă a rămas fără legitimitate. Practic, ea nu mai poate face propuneri pentru comisari europeni sau să lanseze cheltuili aberante din buget. Îi cerem să se abțină o săptămână de la a mai produce dezastre pentru România. Nu poate angaja România în decizii majore.

Este evident că PSD este panicat. Au încercat azi în Biroul Permanent să facă tot felul de șmecherii cu programul de citire și de votare a moțiunii, la ore și în zile nepotrivite. Sunt ultimele reflexe din epoca Dragnea. Dăncilă este o relicvă a regimului Dragnea și trebuie să plece”, a transmsi Romeo Nicoară.

Cei 237 de parlamentari care au semnat sunt de la: PNL – 95 USR – 40 UDMR – 30 Pro România – 28 ALDE – 20 PMP – 17 Minorități – 2 PSD – 4 Independenți – 1.

 

2 comentarii

  1. y...sau x? Răspunde

    Abia asteptati sa furati si voi,ca demult n-ati mai pus mana pe niste contracte !!Gunoaielor !!

    • Yon Răspunde

      Salut,
      Pentru ce altceva vor să preia guvernarea?
      Pentru resurse.
      Dacă preiau guvernarea,parcă și văd : gor veni,domnule PSD a lăsat dezastru,ne chinuim să scoatem țărișoara la limat,dar durează,cam 100 de ani!
      Dar până atunci toți șefuleții vor fi schimbați cu ai lor,amantele și pițipoancele le vor înlocui pe astea de acum cu ale lor și cam atât.
      Ce idei de guvernare au?
      Cu Orban trubadurul prim ministru?
      Iar domnul Nicoară aștept să vină cu realizările sale în Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.