Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Bătălie pentru postul de director al Filarmonicii din Satu Mare. Rezultatele concursului, contestate

Bătălie mare pentru postul de director al Filarmonicii din Satu Mare. Astăzi au fost afișate rezultatele primei etape din cadrul concursului de director al Filarmonicii Dinu Lipatti din municipiul Satu Mare, iar notele au fost contestate.

Cea mai mare notă a obținut-o Kovacs-Pistuka Emoke – 8,97. La etapa prezentării proiectelor de management au participat și alți trei candidaţi, ce au obţinut următoarele rezultate: Ioan Boca – 7,8, Ioan Claudiu Pitic – 7,67 şi Marius Cristian Boroş – 7,47.

Rezultatele au fost contestate. Urmează proba interviului, în data de 20 noiembrie.

Din comisia de concurs au făcut parte Pataki Csaba, Meleg Vilmos Tibor și Foica Vasile. Secretariatul Comisiei de concurs a fost alcătuit din Haday Eva Katalin, Bîja Tania și Bodo Nicoleta.

22 comentarii

  1. Aha Răspunde

    Numa’ rumani in comisii !!! Nu-i de mirare ca iasa Emoke , hehehe !

  2. Satmarean Răspunde

    Va câștiga un ungur!

  3. Rodica Răspunde

    Pai cine vreti sa caștige , daca ….. viorile canta ungureste ? Doar n-ati vrea sa caștige Dan Grigore ! Sau Ciprian Porumbescu , Dumnezeu sa-l ierte .

  4. ombre Răspunde

    cititi cu atentie numele

  5. Valahu Răspunde

    Mai tri gauri de cur (asa te numesti tu) mai uitate in oglinda excrement migrator si avorton de Ciocciolina si apoi fa prost pe cineva!Dapoi mars in Mongolia ca acolo este locul tau retardatule.

    • ... Răspunde

      Gata blachule, te dai de gol? Nu mai ești duoamna cât de cât educată? Ce dai tu replică aici, te simți vizat? Mai nou te-ai pricopsit cu internet! Fermentează țuica- tine? De nu era UE și revoluția încă mâncai mămăligă în spate cu porcii și găinile! Să nu spui că nu-i așa!

  6. asa ceva Răspunde

    Chiar numai distinsul domn cu nume unguresc sper sa nu jignesc pe careva (chiar daca sunt intepati de cand sau nascut ) a putut lua nota asa mare eu zic ca e discriminare si un piculet de abuz in serviciu dar voi sa spuneti ce doriti DESTEAPTATE ROMANE !!!

  7. golkdxhuj Răspunde

    fierbe opinca …fierbe !!!!!!!!!

  8. matroz Răspunde

    Eu am vazut pe facebook,parerea unor angajati ai Filarmonicii.Oameni normali,cu nume si prenume recunoscute…Recunosteau expertiza profesionala a canditatilor.Nu vorbeau despre cea manageriala.Cred ca ar trebui sa-i credem in ceea ce spun si sa nu interferam posibila apartenenta -desi eu o cred-a membrilor comisiei de concurs!Raspunsul tâfnos al ungurilor nu face parte decat din stilul lor traditional de a trata “ai nostri”Nu cred ca le face cinste,mai ales din partea unor comentatori echilibrati cum cred eu.

    • y Răspunde

      Cred/sper că nu te-ai referit la mine. Singurul lucru care este deranjant pentru mine este că tot se inventează tot felul de scenarii când e vorba de unguri. Poate este, poate nu dar în cazul de față ceea ce insinuau unii pe aici (în frunte cu “prietena” mea) mi se pare cel puțin deplasat. Nu trebuie inventate probleme avem și așa destule. Mai ales că (încă) avem o Filarmonică foarte bună, trebuie s-o prețuim nu s-o târâm într-un posibil pseudoscandal.

    • Norick Răspunde

      @matroz :ai spus cuvantul cheie :”raspunsul”… Tot timpul raspunsul va doare. Foarte interesant, ca provocarile asta ieftine nu te doare, doar raspunsurile…
      Duminica placuta amice si să ne bucuram de vremea asta frumoasa.. ?
      Peace! ?

  9. profesor Răspunde

    Igen Y. Nagyszerű igazság, amit mondtál !!!!!

  10. fane boca Răspunde

    recunosc ca tot circul asta a pornit de la mine. aveti idee de cind vreau eu sa fiu director la filarmonica si cit l-am saapat pe fatyol> cit am putut! merit sa fiu director chiar daca nu am alte merite si nici nu stralucesc in orchwstra. vreau sa fiu director!

  11. Asa ceva Răspunde

    Imi cer scuze că am confundat numele zicand ca doamna este domn dar cine sa ma stie si ce nnume este când nu a specificat dar oricum nu conteaza ca am mai spus si altceva doar ca am făcut-o pe doamna domn si restul este istorie până când terminati voi cearta deja doamna o sa fie director plin si o sa va uzați tastatura degeaba nu contest ca doamna poate fii de nota zece dar ceilalti 2 îs macar de 8 jumate sau 9 dar voi nu vedeti decât cum sa mai puneti mana pe inca o funcție publică oare din ce partid face parte doamna …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.