Ultima actualizare: ieri, 22:57
Locale

FOTO&VIDEO. Gabriel Leș: „Am votat cu inima pentru un președinte capabil să adune, care nu incită la ură”

Senatorul PSD, Gabriel Leș, s-a prezentat la urne, astăzi, unde a declarat că a votat cu inima pentru un președinte care este pentru fiecare român. 

„În primul rând, aș vrea să invit pe toată lumea să iasă la vot. Sătmărenii au ocazia să își aleagă președintele pentru următorii 5 ani. Vreau să spun că am votat, astăzi, cu inima pentru un președinte care este capabil să adune, este capabil de dialog, unul care nu incită la ură, și un președinte care este pentru fiecare român. Cred că România poate să aibă un alt traseu, atunci când gândim și alegem cu inima”, a declarat Gabriel Leș. 

Imagini video de la votul senatorului PSD Gabriel Leș:

 

________________________________________________________

Alegeri prezidenţiale Satu Mare turul II. Cele 337 de secţii de votare din judeţul Satu Mare s-au deschis în această dimineaţă, la ora 7,00. Pe www.portalsm.ro veți găsi, întreaga zi, prezența la vot actualizată în timp real.

Alegeri prezidențiale Satu Mare turul II: 5.000 de persoane implicate în alegeri

Cel puțin 5.000 de persoane sunt implicate duminică în desfășurarea alegerilor din județul Satu Mare. Aici sunt incluși atât membrii secțiilor de votare, reprezentanții partidelor, autoritățile publice cât și forțe de ordine.

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Judeţean Satu Mare, Sebastian Domuţ, a declarat pentru PortalSM că la nivel de judeţ sunt 313.553 alegători înscrişi pe listele electorale permanente, care sunt aşteptaţi în cele 337 de secţii de votare.

Pentru asigurarea siguranței publice, pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor pentru preşedintele României, Ministerul Afacerilor Interne a mobilizat peste 1 000 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri și lucrători de la alte structuri operative. La aceștia se mai adaugă peste 150 de angajați ai ministerului, şi alți 40 de specialişti care vor fi pregătiți să verifice și să soluționeze cu celeritate sesizările privind posibile incidente electorale.

Urnele de vot s-au deschis începând cu ora 7:00 și vor fi închise la ora 21:00, cu posibilitate de prelungire până la ora 23:59, dacă mai sunt oameni care așteaptă în secțiile de votare.

După cum v-am obişnuit, PortalSM va transmite cât mai rapid evenimentele din ziua votului şi primele rezultate. Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.