Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Magyar Lóránd: UDMR va susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului

Parlamentarul sătmărean Magyar Lóránd a anunțat că UDMR va susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului. Decizia a fost luată după ce Guvernul Orban a anunțat că își angajează răspunderea pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Redăm, integral, mesajul parlamentarului Magyar Lóránd:

,,Guvernul a anunțat astăzi că va schimba legea electorală prin angajarea răspunderii, și astfel s-ar introduce alegerea primarilor în două tururi. UDMR a fost întotdeauna foarte clar în această privință, iar încă de anul trecut am spus: doar atunci putem să susținem guvernul Orban, dacă acesta nu modifică legea electorală nici prin ordonanță de urgență, nici prin angajarea răspunderii. De aceea UDMR va susține moțiunea de cenzură împotriva guvernului.”

18 comentarii

  1. Gugu Styuk Răspunde

    In urma cu vreo doua luni papagalii i-au ajutat sa ajunga la putere,iar acum sustin motiunea PSD impotriva lor !Astia merg pe principiul ”noi v-am facut,noi va omoram” ! :)))))))))PNL-istii simt ca nu sunt in stare de nimic,iar acum ar vrea anticipate,pana ce poporul nu se dezmeticeste ca ei de fapt sunt niste loseri ,in frunte cu cei doi caraghiosi,chiar trei daca-l punem la socoteala si pe ”desteptul” rares bogdan,care si el se da ceva sef pe-acolo !!

    • y Răspunde

      Au zis de la bun început că nu susțin inițiativa. Nu știu de ce te miri. Iar afirmația că noi v-am făcut, noi vă omorâm este doar parțial adevărată. Fără ALDE și Pro România degeaba era susținerea lor. Dacă stau și mă gândesc bine UDMR are niște polițe serioase de plătit către PNL. De vreo 8 ani. Dar nu cred că de aceea nu susțin, pur și simplu nu le convine. Nici liberalilor nu le-ar conveni dacă nu ar fi temporar pe val.

  2. Ion Filantropu Răspunde

    Lingaul si sluga de Albu ce zice?

  3. x-ulescu Răspunde

    Ce bine imi pare CA ATI LUAT TEAPA !!!!!!! adio primar udmr la Satu Mare !!!!!!!!!!!!!

    • c-block Răspunde

      Și dacă pică guvernul din cauza moțiunii????? Că ai tăi sigur vor vota împotrivă și la o adică pare-mi-se pesede nu vrea două tururi la locale??????? Eu greu cu logica la tine. De ahol nincs ott ne keress. Așa-i băiatule??????

    • Toporas Răspunde

      Parca Ghiusy in 2004 a cistigat cu cheliosul Radu Bud in turul doi 😉

    • Unu' Răspunde

      Bă m#ie, io o să votez și primar țigan, numa ciumat să nu fie!
      ‘tuvă-n gură de ciumați!

  4. Unu' Răspunde

    RUȘINE UDMR!
    Dacă candidatul este bun, îl votează lumea indiferent de nație!!
    Și la Satu Mare au fost câteva exemple bune!
    DAR asta ar însemna să promoveze oamenii cu adevărat gospodari, oameni de valoare în societate, de care partidele cam duc lipsă …

    • x-ulescu Răspunde

      las ca o sa candideze 1001 de independenti , interesant toti romani ! , ( cozi de topor ) ca sa se imparta voturile

  5. y Răspunde

    Ce tot rumegați subiectul? Puneți măi un candidat român ca lumea și oamenii o să-l voteze! Tot lamentați că ungurii votează etnic. Dar românii ce fac? Să vă povestesc cum a ieșit Sanfira primar cu oameni cărați cu busul, unii au votat de 3-4 ori, s-a votat în grupuri organizate? Repet, găsiți candidat ca lumea care să știe ce înseamnă să conduci un municipiu și să aibă viziune! Puțini îmi pasă de naționalitatea primarului dacă văd că orașul se dezvoltă! Apropo, pe cine să voteze ungurii dacă nici voi nu vă votați candidatul român? Adică Coica sau înainte Bud. E ușor să dați vina pe votul etnic.
    PS. Eu nu l-am votat pe Kereskényi.

  6. x-ulescu Răspunde

    stiti la cati lei a ajuns euro azi ?? multumiti pnl-ului …cei care aveti de platit rate si facturi in euro !!!!

    • Unu' Răspunde

      Mulțumim, zilnic de câteva ori, ciumei roșii pentru impotența politică și slaba pregătire a conducerii și membrilor săi!
      Deasemenea, mulțumim ciumei roșii pentru interminabilele și infernalele cozi de la punctele de trecere a frontierei!
      Este “meritul” exclusiv al ciumei roșii, care prin politica lor de protecție și a infractorilor și de promovare a traficului de influență, au transformat România în cel mai corupt stat din lume!!!
      Să le FMML!

      • x-ulescu Răspunde

        @Unu , vorbim de prezent … chiar sunteti multumit de prestatia guvernului sica mandolina ? de faptul ca a crescut euro de cand e guvernu asta ? si de alte tampenii pe care le fac

  7. Matrozul Răspunde

    La Satu Mare oricum nu conteaza. E blat intre PNL si UDMR. EI conduc de 4 ani si judetul si municipiul impreuna. Doar nu credeti ca s-au certat. Albu va candida doar de forma la Primarie. PSD, dinpacate, e prea slab pentru a impiedica blatul.

  8. I Răspunde

    Știți foarte bine că politica e o c..va cu două fețe, ei bine, lingatorii de ciolan adică UDMR, sunt cu cinci fete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.