Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

ALERTĂ METEO! Cod roșu de viscol și vânt în mai multe județe din țară

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizări Cod roșu de viscol și vânt în nouă județe din țară, în vigoare de miercuri seara până joi dimineață.

Cod roșu

Primul cod roşu intră în vigoare miercuri la ora 18:00, va fi valabil până joi dimineața și va afecta județele Prahova, Dâmbovița, Argeș, Brașov, Buzău. Cea de-a doua avertizare cod roșu va intra în vigoare în această seară, la ora 22.00, în județele Brăila, Ialomița, Călărași și Tulcea. Rafalele vor depăși 100…120 km/h.

Cod Portocaliu

În jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei vor fi intensificări susținute ale vântului cu rafale de 70…85 km/h, temporar va ninge viscolit determinând scăderea vizibilității. În județele Teleorman, Giurgiu, Tulcea și local în județele Călărași, Ialomița și Brăila se va depune strat consistent de zăpadă.

Cod galben

Până mâine dimineață la ora 6.00, pentru alte regiuni din țară a fost emisă o avertizare Cod galben: ,,În intervalul menționat la munte, în nordul și centrul Moldovei, apoi și în regiunile sudice și sud-estice va ninge, se va depune strat de zăpadă, iar vântul se va intensifica, cu rafale de peste 55 km/h, iar în zona montană peste 70 km/h. Intensificări temporare ale vântului vor fi și în regiunile vestice și local în centru cu viteze de 55…65 km/h”, mai atenționează meteorologii.

 

Un comentariu

  1. Nimeni Răspunde

    Băsesciana

    Iarna nu este ca vara,
    Nici canarul cum e cioara,
    Făt frumos nu e ca Zmeul
    Şi nici Euro ca Leul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.