Ultima actualizare: ieri, 22:57
Locale

Avertizare ANM: Cod galben și Cod portocaliu în județul Satu Mare!

Avertizare ANM: Cod galben și Cod portocaliu în județul Satu Mare! Avertizările transmise de specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie vor intra în vigoare începând de mâine.

Cod galben la Satu Mare

Avertizarea este valabilă în intervalul 23 februarie, ora 18:00 – 24 februarie, ora 18:00: ,,Din seara zilei de duminică, 23 februarie, vântul se va intensifica treptat în cea mai mare parte a țării. La munte vor fi rafale de 80…100 km/h, iar în Transilvania, Moldova, Maramureș și nordul Crișanei viteza vântului va atinge 65…80 km/h și pe arii restrânse 85…90 km/h. În celelalte regiuni vor fi intensificări locale și temporare, în special pe parcursul zilei de luni (24 februarie), cu viteze în general de 55…70 km/h”, transmit meteorologii.

Cod portocaliu la Satu Mare

Avertizarea Cod portocaliu, pentru zona înaltă a județului Satu Mare, va intra în vigoare în seara zilei de mâine, duminică, 23 februarie, la ora 20.00 și va fi valabilă până în seara zilei de luni, 24 februarie, la ora 18.00.

,,În intervalul menționat, în zona montană vântul va avea intensificări susținute, cu rafale de peste 110…130 km/h. Temporar va ninge viscolit, diminuând semnificativ vizibilitatea, la început în Carpații Orientali, apoi și în restul zonei montane, la altitudini în general de peste 1600 m”, mai avertizează meteorologii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.