Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

Gabriel Leș: Unele practici ale câtorva membri PSD ne fac să pierdem oameni importanţi!

Senatorul Gabriel Leș, candidat la președinția PSD Satu Mare, a transmis astăzi, un mesaj pe facebook, în care a atras atenţia că unele practici ale “câtorva membri de partid” duc la pierderea de oameni importanţi. El a dat exemplul primarului comunei Odoreu, Dumitru Pop, care a anunţat că pleacă la Pro România.

Mesajul senatorului Gabriel Leş:

“PSD nu mai are alegeri cu un unic și atotștiutor candidat. NE-AM ASUMAT ACESTE ALEGERI cu riscurile unor jocuri mai mult sau mai puțin politice!

Alegerile pentru președinția organizației PSD Satu Mare au arătat încă o dată că formatiunea noastră promovează dezbaterile autentice, libere, precum și competiția constructivă.

Doresc, de asemenea, să vă împărtășesc faptul că în ciuda tuturor provocărilor am reușit să am încrederea majorității liderilor locali ai partidului pentru un proiect de viitor. Această majoritate va fi consfințită la proximele alegeri, chiar dacă prin lipsa de “fair play” a câtorva colegi din organizația județeană acest deznodământ a fost ușor amânat.
Tentativa de a impune un președinte interimar lipsit de legitimitatea votului a fost respinsă, tocmai pentru a valida cât mai curând proiectul menit să asigure inițiativelor noastre unitate de acțiune și dinamică.
Din păcate unele practici ale câtorva membri de partid care nu înțeleg adevărata democrație de partid ne fac să pierdem oameni importanți (cazul primarului din Odoreu) și implicit electorat chiar acum în prag de cele mai importante alegeri
Mulțumesc colegilor pentru susținerea arătată și îi încredințez că vom duce la bun sfârșit tot ceea am început”.

 

 

6 comentarii

  1. Gogu Styuk Răspunde

    Gabi,daca PSD plange dupa acel individ,apoi clar ca eu si familia mea n-o sa mai votam niciodata psd…Chiar atat de jos a ajuns PSD incat sa numiti ”oameni importanti” niste niste indivizi de teapa astora ??Adio,si n-am cuvinte !!!

  2. Gigi Răspunde

    Pentru prima dată PSD a avut alegeri democratice,mare minune,dar nu înțeleg cum vine aia lipsă de fair play,deci daca nu ați votat cu mine este lipsa de fair play,curat coane Chiriță, păi bine tovarășul Les trebuia să-i spulberi pe cei de la București în alegeri locale dacă erai atît de bine ancorat la politica sătmăreană,a plecat un lider important, măi sa fie,nici nu știam că este atât de important, numai șmecherii la noi in Odoreu, acum un an era să îl dați afară și acum este important,curat murdar.Aveti și voi odată alegeri democratice și gata dacă nu iese cum vor unii se supără că prostul pe sat.Maibine ai grijă de Ciocan să te mai pună pe undeva că în rest activitate zero că parlamentar.

  3. Unu Răspunde

    Da unde e articolul cu Miti ca ,care se înscrie in pro?!a dispărut ca prin minune!!prea multe “aprecieri” a adunat acel articol..

  4. Doi Răspunde

    Puțini lingai de serviciu, tare puțini! Daca până și PSD a scăpat de Coronavirusul Miti Primar de Odoreu, trebuie și Odoreul să scape odată de el! Revolta si deșteptarea pornește de la Martinesti!

  5. Lili Răspunde

    PSD = PSD 1.0, Pro Romania = PSD 2.0, ALDE = PSD 3.0 si din cand in cand, atunci cand interesele de grup sunt in pericol, UDMR = PSD 4.0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.