Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Carantina de la Taberele Școlare se eliberează. Oamenii, mutați în alte centre

Carantina de la Taberele Școlare din municipiul Satu Mare se eliberează. Sătmărenii vor fi mutați în alte centre din județ, în vreme ce restul persoanelor vor fi mutate în centrele de carantină din județele unde au domiciliul.

Anunțul a fost făcut astăzi de Instituția Prefectului Satu Mare: ,,45 de persoane, toate cu rezultate negative la testare, și toate cazate la centrul de carantină ”Tabere”, vor fi transferate astfel: 12 sătmăreni vor fi relocați în alt centru de carantină din județ, iar cei din alte județe, în zonele de carantină din județele de reședință (33 persoane).”

Reamintim că oamenii s-au plâns de organizarea de la centrul de carantină din municipiu, iar mulți cetățeni au fost nevoiți să doarmă în mașini. ,,Asta nu e carantină, nu suntem izolați”, a spus un clujean care a prezentat situația prin intermediul unor live-uri pe Facebook.

Voluntarii Crucea Roșie le-au donat, astăzi, oamenilor aflați în carantină în municipiul Satu Mare mai multe produse de igienă. Ei au cumpărat din banii lor produse de igienă și pâine, și le-au transportat apoi la Taberele Școlare din municipiul Satu Mare.

 

5 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    Asa sau organizat primaria si prefectura ! Rusine rusine rusine !Ce saracie o sa faceti cand da virusul in plin ? Cine va votat idiotilor ?Ce cautati acolo ? Or sa moara oameni cu zile din bajbaiala si din incapacitatea voastra de a gestiona o situatie atat de periculoasa !

  2. Driver Răspunde

    Nu contează, csak magyar legyen
    Kereskényi, alfater și restul de proști….bine că au timp de restaurare de Sport Dacia!!
    Szemetek amik vagytok, a gülü szemü alkesz kereskènyivel együtt

  3. Cetatean Răspunde

    Pe Kereskeny nu-l interesează pentru că cei veniți din Italia sunt români, nu unguri

  4. Dr storm Răspunde

    PNL= m…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.