Ultima actualizare: azi, 17:38

Locale

Ucigașul tinerei sătmărence a avut discernământ când a comis crima!

Ucigașul tinerei sătmărence a avut discernământ când a comis crima, titrează directmm.ro, acest lucru fiind dovedit de rezultatul expertizei psihiatrice.

Pe parcursul urmăririi penale, inculpatul a fost expertizat din punct de vedere psihiatric constatându-se că a avut discernământul păstrat la momentul săvârşirii infracţiunii. La data de 12 martie 2020 s-a dispus reţinerea inculpatului, urmând ca în cursul aceleiaşi zile dosarul să fie înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă, mai informează sursa citată.

Carmen T., tânăra găsită moartă pe un câmp din zona comunei Dorolț, județul Satu Mare, a fost omorâtă în cursul zilei de joi, 5 martie, potrivit IPJ Maramureș. Principalul suspect este iubitul ei, în vârstă de 21 de ani, a fost prins la Vama Petea în momentul în care încerca să iasă din țară.

După ce a fost reținut, i-a condus pe anchetatori în mijlocul unui câmp retras, aflat pe raza județului Satu Mare, lângă localitatea Dorolț. Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit cadavrul fetei, desfigurat și acoperit parțial cu pământ zăcea la marginea unui câmp arat.

 

3 comentarii

  1. Sunt Cine Sunt! Răspunde

    N-a avut discernământ!Foarte interesant!Bine că importăm Valentine Days,Black Friday sau Halooween din USA,dar scaunul electric sau injectia letală n-o mai importăm!Frumos,foarte frumos!

  2. Arhanghel Răspunde

    Ati inteles gresit,a avut discernamant,asta inseamna ca o sa plateasca pentru fapta lui.

  3. TN Răspunde

    Il baga la zdup cativa ani si il vezi peste 10 ani zburdand ca iedul, liber pe strazi si iar va omori pe careva. Legile noastre sunt extrem de permisibile. Ia sa reintroduca pedeapsa capitals, sa-i vezi pe cacatii astia bipezi cum dispar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.