Ultima actualizare: azi, 14:26

Naţionale

Coronavirus România: 13 decese raportate într-o oră. Numărul total ajunge la 65

Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul corinavirus. Decesele au fost raportate într-o oră, numărul deceselor în România ajungând la 65.

Toate cele 13 persoane cu vârsta cuprinsă între 40 și 80 de ani au fost internate în Spitalul Judetean de Urgență Suceava, in mai multe sectii: nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie.

Decesele au fost înregistrate în perioada 22- 29 martie 2020, iar data confirmării rezultatelor pozitive către INSP este 30 martie 2020.

11 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Și marmota învelea ciocolata. In Romania lunar mor în jur de 20000 de oameni în medie, declarații de pe acum morți de Covid-19 și terminați cu bâlciu ăsta. Tot ce moare în țară îi numai de covid. Parcă avem normă la decese de covid. Și din piatră seacă trebuie scos numărul.

  2. Lili Răspunde

    Asta cred ca demostreaza tocmai inversul realitatii! Autoritatile locale si factorii de decizie din motive de vechi metehne si sa dam bine la raportari mint cu nerusinare, pun capacul peoala care fierbe si cand da in clocot nu mai pot sa il tina pe oala! Rusine statului roman care acum cand are ocazia sa castige increderea cetatenilor sai rateaza pentru a cata oara in 30 de ani!! Statul suntem noi CETATENII!!

    • x-ulescu Răspunde

      ocazia ,are ,minte si putirinta NU , sa nu uitam cine e la putere acum ,presedintele cu guvernul lui !

  3. Lili Răspunde

    Am uitat sa ma intreb Oare cum au fost inmormantati acesti 13 raportati “uitati” de autoritatile romane??? In sicriu sigilat si cu 8 persoane etc. sau au mai imprastiat exponential virusul??? Din nou o ancheta peste alta ancheta???

      • ... Răspunde

        Da.😤😤😤 Avem un sistem de sănătate în Satu Mare ca în filmele de groază.
        Avem plan sau cotă parte de morți cu covid? Că asta e impresia omului. Mai ales când citesc despre câte un deces în care moare un bolnav de cancer în fază terminală și e băgat oficial la rubrica cu coroană. Mă gândesc că dacă nu era situația actuală probabil juca fotbal pe afară. Oare așa e?
        Despre cazul de față. La cei cu diabet insulinodependent chestia cu reglarea glicemiei nu e ca și cu rugatul frumos. Tratamentul trebuie dat!!! Dacă bolnavul nu primește oricând, dar absolut oricând poate face un stoc cardiac. Iar asta nu are nici o treabă cu covid. Dar cine sunt eu față de acești “specialiști”!

  4. Altu Răspunde

    Să vină Arafatu să ne explice cum îi treaba și boschetarul de la interne. Noi să stăm ca șobolanii în casă până ei fură tot.

  5. Andrea Răspunde

    ” Raportate” in 24 ore! de fapt in articol mai jos se mentioneaza perioada:22-29 martie!
    Columnist de doi bani, fara etica profesionala….

  6. cazma Răspunde

    Pai e simplu atunci nu le-au raportat si au raportat acuma pentru toata acea perioada din suceava , adica i-au ridicat post mortem la grad de corona Sa fim sanatosi

  7. Matrozul Răspunde

    Am auzit ca dinnou s-a retras Adrian Cozma la ferma de frica coronavisrulului. Baiatul asta a munit doar 3 zile in ultima luna. In plina pandemie.

  8. Aru Răspunde

    COSMA ..trebuie atins la salar….25%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.