Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO. El este autorul crimei de la Satu Mare! A povestit cu lux de amănunte totul

El este autorul crimei de la Satu Mare! Tânărul, în vârstă de 21 de ani, le-a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte cum a ucis-o pe Carmen T., potrivit ActualMM.

Potrivit aceleași surse, tânărul s-ar fi aflat sub influența drogurilor în momentul în care a fost prins de către polițiști. Se îndrepta spre Olanda, țară în care a mai locuit și de unde se întorsese în februarie 2020, când a și cunoscut-o pe Carmen.

“A fost plecat în Olanda o vreme. Nu știu exact ce făcea acolo. Ce știu sigur e că se droga destul de des. Era violent, mai ales când se droga. Atât verbal, cât și fizic. Sărea la prietenii lui… În Olanda, și-a jefuit un prieten. I-a pus cuțitul la gât și i-a cerut bani. Ăla, de frică i-a dat. El a luat banii și dus a fost”, a declarat pentru ActualMM un prieten al tânărului.

Suspectul a fost prins la Vama Petea în momentul în care încerca să iasă din țară. După ce a fost reținut, i-a condus pe anchetatori în mijlocul unui câmp retras, aflat pe raza județului Satu Mare, lângă localitatea Dorolț. Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit cadavrul fetei, desfigurat și acoperit parțial cu pământ zăcea la marginea unui câmp arat.

Arma crimei ar fi fost un box, găsit la doar câțiva pași de trupul fetei. Potrivit surselor ActualMM, după ce ar fi lovit-o fără milă în mod repetat în zona feței, victima era încă în viață. Atacatorul ar fi întors-o cu fața spre pământ, după care ar fi călcat-o cu piciorul pe cap până când aceasta a rămas fără aer și și-a dat ultima suflare.

Potrivit aceleași surse, tânărul ar fi râs în momentul în care anchetatorii au descoperit cadavrul fetei.

Sursa: ActualMM

6 comentarii

  1. HH Răspunde

    Dus in spate, impuscat in cap, iar calaul decorat , ordin de merit in grad de cavaler.

    • nuconteaza Răspunde

      +1 Consider ca in momentul in care ucizi cu constiinta pedeapsa ar trebui sa fie cu moartea. In momentul ala ti-ai pierdut drepturile omului. In momentul in care il tinem pe asta in inchisoare … il intretinem + dupa ce iese de la inchisoare nu avem certitudinea ca nu va repeta cazul (inclusiv peste 20 ani). Practic nu aduce niciun beneficiu societatii noastre.

  2. Marius Răspunde

    Ăsta trebuie pus pe scaunul electric se umple orașu asta și țara de drogați

  3. Driver Răspunde

    Corect, tăiat prima dată puța, apoi injecție să doarmă.
    Nemernicul dracului

  4. ... Răspunde

    Derbedeul ăla nu cred că realizează ceva. Și-a afumat de mult și ultimii neuroni.

  5. TN Răspunde

    Pedeapsa cu moartea trebuie reintrodusa. Dar nu se va intampla asta…UE si toti limbricii mari aparatori ai drepturilor infractorilor se vor opune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.