Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Crima din Satu Mare. Albu îi critică pe Kereskényi și Cozma: ,,Să nu căutam vinovați acolo unde nu sunt’’

Viceprimarul municipiului Satu Mare și candidatul PNL la funcția de primar al municipiului, Adrian Albu, îi critică pe primarul Kereskényi Gabor și pe Adrian Cozma, spunând că aceștia din urmă ,,s-au gândit că au o ocazie potrivită sa mai câștige câteva puncte electorale dintr-un eveniment nefericit.

Redăm, integral, declarațiile făcute de Adrian Albu:

,,Ma văd obligat sa intervin în disputa legată de crima de aseară. O parte din competitorii din aceasta campanie electorală s-au gândit ca au o ocazie potrivită sa mai câștige câteva puncte electorale dintr-un eveniment nefericit.

Toate orașele sunt populate de asemenea specimene, care ajung din diferite motive în afara societății. Și uneori ajung sa fie violenti. Colegului meu Cosma vreau sa îi transmit ca municipiul are un adapost de noapte plin de asemenea oameni și de alti amariti. Care funcționează din bugetul public al DAS.

Poliția Locală are o prestație generală în creștere fata de anii precedenți, sigur mai sunt multe de făcut și de inbunatatit. Cei care sunteti supărați de amenzi nu aveți decât sa respectați legile în vigoare sau atunci când le încălcați măcar nu comentați.

Dl. Primar nu are ministrul Vela nici o vina im aceasta tragedie, e nevoie în aceasta perioada de criza sanitara de toate forțele de poliție disponibile, inclusiv poliția locală. Nu cred ca e cazul sa încercați dl. primar sa găsiți vinovați acolo unde, de fapt e vinovata societatea în care trăim și în care din păcate unii nu își găsesc locul. Repet, lăsați-l pe Vela în pace, el a făcut tot ce se putea face, omenește, ca sa traversam aceasta criza cit mai ușor.

Dl. Cosma ar fi bine sa va informați atunci când vă dați cu părerea, un telefon e suficient, va stau la dispoziție cu toate datele disponibile. Oricum nu cunoasteti toate datele problemei. De multe luni poliția locală funcționează în coordonarea poliției municipale, ceea ce nu înseamnă ca poliția municipală este responsabila de aceasta crima.

Sa ne gândim cu toții mai bine dacă împreuna cu unele ONG-URI, nu putem face ceva pentru integrarea sau tratarea acestor oameni, care ajung în afara societății. În loc sa căutam vinovați acolo unde nu sunt și sa încercam sa câștigăm vreun folos electoral .

Închei cu o singura concluzie, vom evalua la nivelul primăriei, împreuna cu poliția municipală situația și vom vedea ce putea face ca asemenea evenimente sa nu se mai întâmple. Acești oameni, polițiștii, își petrec viața în strada, în cea mai mare parte și trebuie sa ne gândim, cei responsabili, cum putem face ca sa asiguram siguranța cetățeanului și a familiilor sătmărenilor. Transmit din partea primăriei Satu Mare condoleanțe familiei și va oferim sprijinul nostru.”

CITEȘTE ȘI:

9 comentarii

  1. anonymus Răspunde

    agentii de serviciu în noaptea crimei de la poliția locala și de la Pol Mun SM, OP sa fie sanctionați pentru că nu și-au îndeplinit sarcinile de serviciu!!!!!!!!!!!!
    în cazul în care nu s-a repartizat nicio patrula sefii să fie sanctionați că nu au luat măsuri să repartizeze patrule în zonă, atăt de la Pol Mun SM, OP cât și de la poliția locala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Xman Răspunde

    Atât timp cât Poliția Municipiului SM este condusă de un desemnat incompetent, nu poate fi vorba de profesionalism!!!!!!!!! NU EXISTĂ OARE NIMENI COMPETENT SĂ OCUPE ACEST POST PRIN CONCURS??????? Alo domnu Stan??????????????????

  3. Ardeleanul Răspunde

    Asta joaca la doua capete vinovat e chiar el daca nu primul, la asta chiar îi place sa astea in umbra udmr

  4. ciprian Răspunde

    E de vina societatea in care traim? E aceiasi societate pe care dvs. si ceilalti edili ai orasului ati condus-o si gestionat-o timp de aproape 30 de ani fara nici un rezultat…voi sunteti nasii ei, iar acum in prag de alegeri va bacalariti unul pe celalalt sa vedeti care sunteti mai patati?

  5. Nimeni Răspunde

    Pentru mine, toti politicienii si sefii politiei sunt la fel (niste gunoaie), dar ceea ce s-a-ntamplat, se putea intampla si daca era Cristos primar/capul politiei.

  6. y Răspunde

    Eu tot sunt de părere că în locul lui Chișluca eu aș demisiona chiar dacă acest lucru nu mi se solicită. Nu știu cum se privește în oglindă (încă) șeful Poliției Locale. Nu că ar rezolva ceva demisia dar ar fi un gest omenesc.
    Și ca și primar aș avea o discuție “prietenească” și contondentă cu jandarmeria care de joi anunțase că vor fi patrule mai multe.

  7. vatra Răspunde

    urmatoarea locatie de crima va fii in zona titulescu unde de sase luni cu acordul politiei sa mutat un nou cuib de boschetarii deja distrug imobilul se tau grinzile de acoperis scandal batai vine politia si la doua ore continua scandalul va multumim stimatiii oameni de ordine

  8. cizmaru Răspunde

    Dece nu vedem un adevar politia locala este sub ordonata politiei nationale de ce partid apartine ministru nu le este rusine sa puna vina pe alti

  9. Boohoohoooo Răspunde

    Toti sunteti o apa aiun pamant! La asta va pricepeti! Domnul viceprimar Albu, Cosma, Kereskenyi daca nu voi, cei din conducerea orasului, atunci cine pielea mea ( si asta ca sa nu scriu mai urat) trebuia sa faca ceva? Nu va e rusine sa aratati cu degetul unii inspre altii? Ca atata stiti! Da! Vina e partiala si a lui Vela! De ce? Simplu! Daca dumneavoastra spuneti ca e nevoie de efective mari pentru gestionarea crizei cu care ne confruntam, infractionalitatea a cazut pe locul 2? Angajati oameni! Acoateti posturi la concurs. Mariti efectivele! Aatfel de situatii se pot ocoli daca orasul e impanzit de agenti care iau la puricat persoane ca si acest individ. Deci domnule Albu, aratati in primul rand cu degetul spre dvs, apoi spre ceilalti din aceeasi conducere in care sunteti si dvs. Sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.