Ultima actualizare: azi, 13:37

Locale

Opt pentru Primăria Satu Mare! Ei se bat pentru fotoliul de primar al municipiului

Termenul pentru depunerea candidaturilor la Primăria Satu Mare a expirat marți, 18 august, prin urmare, înafară de cei ce și-au depus documentele necesare pentru înscriere, nimeni nu mai poate intra in competitie.

PortalSM  a centralizat lista candidaților la Primăria Satu Mare. Aceștia sunt candidații:

UDMR – Kereskenyi Gabor

PNL – Adrian Albu

USR-PLUS – Radu Panait

PMP – Mihai Huzău

PSD – Dorel Coica

ALDE – Cosmin Rațiu

Pro România – Cristina Haiduc

Noua Românie – Erika Mare

98 comentarii

  1. elisabeta gyorgy Răspunde

    Mihai Huzau este singurul candidat care imi place

    • Ion Roman Răspunde

      Cati place e un lucru dar pentru primar îi necopt

      • Alex Răspunde

        are experienta in administratie , nu sunt de acord ca nu e copt. DImpotriva.

        • Gicu Hugi Răspunde

          Are experienta in a tacea ca un mielusel in vreme ce fostii sai colegi din ALDE masacrau legile justitiei si codurile penale prin OUG 13 sau in Parlament + luau apararea jandarmilor care i-au batut pe romani pe 10 august!

      • De carei Răspunde

        Coica,ce puii mei mai vrei,oricum nai sanse,cum nau restu fraierilor din carei in fata lui kovacs eugen,eu sunt roman dar o sa votez cu UDMR ul,macar ei au facut ceva pentru mun. Carei,restul candidatilor pentru Carei,kureti umpluți:-)))))))

    • Nina Răspunde

      Cosmin Rațiu felicitări pt candidatura….era nevoie de un aer curat…..succes, te votam

    • satmarean Răspunde

      Huzau nu-mi place ca e traseist si oportunist.

    • Adi Răspunde

      Cum sa votezi un traseist ca şi Huzău : P.D F.C PNL ALDE PMP ăsta da caracter .Plus ALDE l-a facut ministru secretar de stat .

    • Adi Răspunde

      Văd că Panait este barberit și tuns ,ultima dată când ne-am întâlnit arată că un boschetari sleios .
      Ce să facă ăsta pentru satmareni dacă pentru el nu face nimic .
      Partid finanțat de Soroș .

      • De carei Răspunde

        Nu va certati si in “CAREI” Kovacs Eugen castiga,cu el votez,macar asta a facut ceva ptr mun CAREI, ORAS frumos careiul.🍻🍻🍻🍻

    • Puiu Răspunde

      Romanii au o traditie foarte proasta avand o coeziune inexistenta. Asadar vot etnic clar din partea altora. Unde va duce asta ?

  2. Irina Răspunde

    Mihai Huzau este alegerea mea, este tânăr, are experiență în administrație și succesul din plan profesional ar putea fi proiectat în viitorul acestui oraș! Mult succes Mihai Huzău!

    • Latică Răspunde

      Da are experienta angajeaza soferi tineri fara experientă care fac accidente cu mute persoane decedate asta da experienta olimpiattravel.

    • ... Răspunde

      Huzau nu e traseist, ci evolutionist. Cred ca nici nu stie prin cate partide a trecut….

  3. Alex Răspunde

    E simpla treaba, intre cei 7, cel mai potrivit pentru scaunul de primar este Mihai Huzau. Un tanar de perspectiva, filantrop, cu bun simt. Nu vad altul mai potrivit aici. Mult succes Mihai!

  4. MANUEL Răspunde

    Daca toata lumea ar gandii putin eu as zice ca domnul Huzau este cel mai indicat petru aceasta functie, nepatat politic, cu experienta, tanar implicat in diverse probleme ale orasului

    • Eu Răspunde

      Serios , ne patat politic ? Ce a facut de cand este in “politica” ? Traseism si ? A tacut ! Nimic ! Orasul asta are nevoie de un conducator cu experienta ,nu de unul care va fii condus de altii ! Lasa-l sa mai creasca Mihaita ! Poate peste cati va ani …

    • Laur Răspunde

      Nepatat e cel ce schimba n partide?!

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Total de acord cu tine Manuel(a). “Daca toti ar gandi putin…”. Problema e ca, fie gandesc mult, fie deloc, deci nu pica pe targhetu baietelului mamei.

  5. Monica T. Răspunde

    Când văd între cine și cine am de ales, prin excludere ajung la Mihai Huzău

    • satmarean Răspunde

      Intr-adevar, nimeni nu-l intrece la schimbat partide

    • Puiu Răspunde

      Romanii au o traditie foarte proasta avand o coeziune inexistenta. Asadar vot etnic clar din partea altora. Unde va duce asta ?

  6. Vasile Răspunde

    Mihai Huzau VOTAT!!!!!!!!!!!!!!!

  7. Marina Szucs Răspunde

    Il urmaresc de mult pe Huzau Mihai si mi-au placut intotdeauna actiunile sale. Vad ca e implicat si are multe idei frumoase si bune. Imi place si echipa din jurul lui pentru functiile de consilieri locali, oameni de calitate, nu majiti cu toate mizeriile si blaturile facute de ceilalti.

    • satmarean Răspunde

      Mereu am detestat oportunistii, traseistii

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      …un pic mai rasfirati, ca il sufocati cu laude. Si poate ajunge sa le si creada copchilu asta. Azi maine va vrea de presedinte

  8. Fost coleg Alex P Răspunde

    Felicitări Mihai pentru asumarea acestei candidaturi într-un moment greu pentru oraș când toată clasa politică trage într-o singura direcție, aceea a propriului interes.

    • Nicu Răspunde

      Si asta, Huzau, n-are niciun interes. Se vede de la o posta! D-aia a schimbat 4 sau 5 partide

  9. Calin Răspunde

    Votez cu toti 7! Sa aiba de la mine sanse egale 😀

  10. cetățeanul turmentat Răspunde

    da io cu cine votez?

  11. albul negru Răspunde

    domnule Albu, mai bine era daca lasai pe altcineva in locul matale. tu nu vrei sa castigi primaria, te intereseaza doar jocurile de partid. rusine

  12. Treaba buna Răspunde

    Gabor, nu! Albu, nu! Radu, nu are experienta! Coica, ne-am lamurit! Cristina, la fel ca Radu! Dr. Ratiu, mai bine nu!

  13. Start 2000 Răspunde

    Panait se potriveste la Primăria Satu Mare ca Eminescu pe o trotineta pe coperta unei cărti scrisă de Jules Verne după ce a murit!

  14. Mihai Răspunde

    Votez Adrian Albu pentru ca este cel mai serios dintre cei enumerati mai sus. Singurul care a realizat ceva pe propriile puteri.

    • Misu Răspunde

      ce a realizat acest albu de cand e viceprimar in afara de niste amenzi pentru parcari nesimtite? absolut nimic. daca era su sange in instalatie si isi dorea cu adevarat, realiza o alianta de dreapta, cum s-a tot vorbit. Dar pe el nu il intereseaza, e sluga lui gabor si isi urmareste doar interesul propriu.

  15. Pipo Răspunde

    Cine este acest Panait oare? si cu ce se lauda, daca vrea sa ia primaria? Nu se stie nimic despre el. De doamna Haiduc nici nu are rost sa mai vorbim. Oare de unde au scos-o si ce stie sa faca?

    • Gicu Hugi Răspunde

      Detine o firma de servicii IT cu cifra de afaceri de cateva sute de mii de euro, deci omul are un background in mediul privat si stie sa conduca o echipa. Probabil ca nu va deveni primar, dintre toti acestia e singurul care a dovedit ca are spirit civic si a fost in strada la OUG 13 si pe 10 August!

      • Pipo Răspunde

        Totusi, consider ca e mult prea putin pentru a ravni la functia de primar.

      • Szalma Jack Răspunde

        Face parte din gaska de useristi cu tatici fosti servitori ai sistemului,colonei,generali,procurori(ceausisti,of course) !!Iar faptul ca “au fost in strada” se datoreaza zecilor de mii de dolari primiti de la “tatucu’ soros”,of course!!Probabil nu de ei,dar sigur de cei care le transmit ideologia !

  16. Satmarean Răspunde

    IN AFARA DE ACTUALUL EDIL TOTI DIN PACATE TOTI SUNT DOAR FLORI DE CAMP. NU STIU CU CINE VOTEZ! GABOR KERESKENY ESTE CEL MAI BUN PRIMAR DE 30 ANI. PACAT CA E UNGUR.

    • h Auleu Maica Răspunde

      Eu zic ,,ca nu-i pacat …Pacat era daca nu facea nimic in acești ani ….in rest ,sa auzim de bine . Restul ,joc de glezne, fiecare cu căte o strada de alegatori, (și aia infundata )

    • Eu Răspunde

      Eu il votez cu siguranta ! Si nu pentru ca este ungur cu ziceai ci pentru ca a aratat in cei 4 ani ca se poate daca vrei. Ca ie ungur treaba lui de mine putea fii si neamt daca face treaba sa-l sustinem !

  17. ciprian Răspunde

    Pe cei mai multi ii cunoasteti, de 15-20 de ani n-au facut nimic….e timpul pentru schimbare, un pic mai bine pentru satmareni

  18. Vasile Răspunde

    Gabor castiga fára probléma, acest lucru e sigur, si contracandidatii stiu ca nu au nici o sansa.

  19. Sandocan Răspunde

    Eu mizez pe tinerete, pe spirit civic, pe seriozitate si pe bun simt. Il votez pe Mihai Huzau la primarie si sper sa castige. Este cel mai potrivit.

    • Gicu Hugi Răspunde

      Mai nou sa taci in perioada OUG 13, 10 August si toate mizeriile facute de ALDE prin Parlament e spirit civic?

      • Sandocan Răspunde

        pai el era doar un consilier local atunci. o mai poti turui cu acel OUG? vad ca alte argumente, cat de cat pertinente nu ai, au luat OUG-ul in brate si tot dai cu el inainte. daca era intr-o functie de conducere a partidului, era altceva. oricum la scurt timp si-a anuntat demisia din acel partid, care oricum nu era pentru el

  20. Eu Răspunde

    Cine a mai auzit pana mai ieri de Huiduc si Mare ? De unde vin doamnele ? Cei recomanda pe Huiduc si Mare ?

  21. Gigi Paracliseru Răspunde

    Sapte candidati romani si-un …ungur !! Procentual,romanii sunt in Satu Mare cam 60%,in rest “alte etnii”,dar cu majoritate maghiara de 30% !Impartim 60% la sapte candidati (🙃) iar maghiarul,unul singur, cu 30% va castiga prmaria !!Ok,nici n-am avea alta optiune,pentru ca toti ceilalti sunt practic niste…l(useri)!!Adica romanii au scos pe taraba marfa nevandabila,care n-ar castiga la o adica nici macar primaria din Baba Novac(daca ar exista) !!Asadar,eu zic ca nu are rost sa se mai cheltuie bani pentru alegeri…Prelungim mandatul lui Kereskenyi,si-am scapat ieftin,iar cu banii ramasi facem parcari !!

    • Vescan Răspunde

      Nu se impart voturile la 7 romani ptr ca sigur tipele alea 2 nu vor lua prea multe voturi,din pacate coica este votat desi am auzit ca a fost varza cand a fost primar…eu as merge pe candidatul usr si apoi ungurul

  22. Satmareanu’ Răspunde

    Ocupati bitsii degeaba pe serverele Postal sm cu comentariile voastre, se stie ca Gabor castiga.

  23. Ana Răspunde

    Cel mai onest dintre toti e fara discutie Mihai Huzau. Tocmai de aceea am sa ii acord votul meu si al familiei mele.

    • Szalma Jack Răspunde

      La capitolul “onestitate”,sa ne amintim de candidatul basist pentru prezedentialele din 2014,”onesta” Udrea !!Era cel mai “onest” candidat,dupa parerea vulpoiului Petrov !

      • Salma Hayek Răspunde

        Aici vorbim de Mihai Huzau, nu de basescu, nu de udrea, nu de altii. Aici e vorba despre un candidat la primarie, lasa-ma cu partidul. Daca ai ceva de spus, fa-o despre Huzau, daca nu, lasa-ne.

        • x-ulescu Răspunde

          a intrat in partid ,care il pune candidat primar , inseamna ca este in regula cu tot ce a facut basescu ,fondatoru partidului , taieri salarii ,impozitare pensii ,marire tva . banii dati la nuti sa faca teren de fotbal in panta , daca este cunva curva virgina ,atunci nici el nu are legatura cu partidu lui base

  24. Smile Răspunde

    Actualul primar va câştiga, şi are votul meu, faţă de ultimele mandate, conducerea de astăzi a mişcat lucrurile, nu zic că a făcut ceva dumnezeiesc, dar, mi-a plăcut ce a făcut în acest mandat, mai sunt multe de făcut, nu o să mint, şi da, o să votez un maghiar. Hai Gabor.

    • Cetățeanul turmentat Răspunde

      @Smile,
      Din moment ce esti tu esti ungur, atunci e normal sa votezi candidatul maghiar.

      • Unul Răspunde

        Cetățeanul turmentat.Nu trebuie sa fii sovin. Deschide ochii si vei vedea ca se misca orasul si chiar se realizeaza investitii ! Si da votez Kereskeny ,nu UDMR-ul,nu sunt de etnie maghiara dar vad ceace si tu poti vedea daca nu esti rautacios !

  25. Alina Răspunde

    Dorel Coica!!!

  26. ina i Răspunde

    Radu, clar. Avand un bussines de atatea ani care functioneaza (pe profit, nu doar ca merge de pe o luna pe alta), doveste ca este un leader cu viziune. De “administratori” si “sefi” am tot avut parte si avem rezultatele pe care le avem.
    Hai sa avem si un Leader. Care sa indrume si implice administratia, cetatenii sa dezvolte simtul apartenentei sociale. Nu tot ce se intampla sa fie prin sau petru “eul” personal.
    Nu trebuie sa fi lucrat in administratie doar ca sa stii cum functioneaza. Trebuie sa stii sa construiesti o echipa in jurul tau astfel incat sa lucreze pt tine si impreuna sa atingeti acele obiective propuse.

    • Ani Răspunde

      totusi nu cred ca ajunge pentru a candida la o primarie. sa apari asa de nicaieri, cu niciun fel de experienta, nu nicio realizare pe plan politic, cine vrei sa te voteze si de ce? ca ai tu o mare afacere a ta?

      • ina i Răspunde

        La ce va referiti mai exact cand afirmarti “nici un fel de experienta”.
        Politic nu avea cum, ca nu este un traseist politic. Iar dupa cum stiti USR s-a infiintat de abia acum 4 ani.
        Dar a fost si este interesat de acest domeniu, avand in vedere ca participa la sedintele consiliului local. Participa activ la emisiuni TV politice din SM cu alti politicieni/ partide.
        L-ai intalnit anul trecut la alegerile Europarlamentare prin oras, printre oameni.

    • Rima Răspunde

      Vai de capul tău de prostă, ce prefit .ce lider câti angajați are ? Un calculator şi un spațiu în chirie nu inseamnă busines , proasto .

  27. mae Răspunde

    din totii nu faci unul bun

  28. X4 Răspunde

    Eu zic să faceți poza la ordinea în care sunt așezați de portal cam asa va fi si după alegeri. Sunt curios de unde au strâns numarul necesar de semnături mare haiduc și rațiu

    • Smile Răspunde

      Și eu mă întreb dacă toții au reușit să strângă semnăturile necesare, unii au apărut cu câteva zile înainte de a se depune candidaturile, și nu am văzut vrea campanie de strângere de semnături.

  29. Cami Răspunde

    Mihai Huzau se va bate acolo sus pentru primul loc, o sa vedeti. Va fi surpriza acestor alegeri si merita lucrul acesta.

  30. mae Răspunde

    eu pe bruneta o votez

  31. Energizant Răspunde

    Felicitări pentru cea mai mare echipă de postaci, cea a lui Mihai Huzau! Păcat însă ca e atât de slab pregătită! Mai răsfirați băieți și mai subtili! Oricum, șeful va plătește bine, măcar trageti-i niște limbi ceva mai profesioniste!

  32. Alecu V Răspunde

    De unde vine acronimul PMP? PAMPERS?

  33. Attila, the HUN Răspunde

    Kereskényi is the best. Ar castiga si din 2 tururi. Si Gyuszi a castigat al 2-lea mandat in 2 tururi impotriva sudistului, pacat ca al 2-lea mandat coincidea cu plina criza financiara… deci ln istoria apropiata satmarenii au dat dovada de maturitate si rationament cand indiferent de etnie s-a votat dezvoltarea. Hajrá Gábor!

  34. H&R Răspunde

    Huzau cred ca o sa aiba voturi cat a primit aici. Putin mai mult. Dar nu cu foarte mult.

  35. H&R Răspunde

    Kereskenyi a faszagyerek. Bruneta e buna, pentru altceva. Are buzele cu botox? Merge si asa.

  36. H&R Răspunde

    Blonda nu a mai incaput in news alert in poza de titlu?

  37. nr Răspunde

    auleeeooo ce de comentarii, plin de nick-uri noi,toti postacii partidelor au iesit la su pt.
    Toti politicienii sa ne su ga,nimic in interesul comunitatii,zero spirit civic

  38. Pop Răspunde

    Castiga bani in timpul liber.
    Inscrie-te aici https://bit.ly/37kEI72

  39. Lili Răspunde

    Dar pe candidata Erika Mare de ce nu a-ti pus-o si in poza cu ceilalti candidati?? Nu au, teoretic drepturi si sanse egale, pana la exprimarea votului.
    Imi pare rau ca unii alegatori de etnie maghiara spun ca ei voteaza etnic dar daca roamnii si-ar desemna un candidat unic pe acest criteriu ar fi discriminare?? Adica si daca ar fi o statueta din lemn cu steagul maghiar alegatorii de aceasta etnie ar vota?? Este de noaptea mintii aceasta atitudine si gandire in Europa anului 2020. Apropo de conducatorii de etnie maghiara ai judetului, municipiului si altor localitati din ultimii 30 de ani, rezultanta nu este un judet care sa iasa in evidenta la modul pozitiv fata de, macar judetele din jur ci din contra, suntem undeva acolo jos in topul bunastarii si prosperitatii………

    • H&R Răspunde

      Lili asta merge viceversa. Adica e o poveste fara sfarsit.

    • escape Răspunde

      @lili – Poate daca Coica al tau avea cel putin atatea rezultate cat avea Gabor, eram mai in fata in statistici. E de noaptea mintii cum te gandesti. Adica vine un roman de al tau care baga orasul in colaps in 4 ani, dupa care vine un maghiar care scoate din intuneric, dar tot ungurii sunt prosti ca voteaza pe cel mai bun primar in ultimii 30 de ani. Te linistesc ca degeaba aveti 7 variante, multi romani o sa voteze pe Kereskenyi. Am colegi romani care recunosc ca de restul nici nu auzise sau mai bine daca nici nu auzea……Gata lili, ajunge cu vise, mars inapoi si curatat vitrina cu trandafiri vis-a-vis cu Aurora.

  40. Adriana Răspunde

    Huzau Mihai. Punct!

  41. anonymus Răspunde

    Onet dute la munca, nu mai fi cârpa lui Govor, lasă campania electorală, că îți bate DNA-ul la ușă, s-au săturat aia de ANIF SM să te ponteze în fals de când nu ai mai venit la serviciu. Nu știu cum ai putea justifica în ultimile 8 luni salariul încasat, daca te-ar întreba cineva ce ai lucrat!!!!

  42. Onicas Răspunde

    Huzau Mihai este alegerea mea pentru primaria municipiului Satu Mare. Il vad foarte hotarat si foarte implicat in proiectele locale.

  43. flavius Răspunde

    Cami. Acolo sus se va bate ,dar noi aici jos avem nevoie de un bun primar . Voteaz Kereskenyi ,lasa-l sa mai “revina” pe pamant Mihai.

  44. Opinie Răspunde

    Ce performanta va face un medic in administratie cand nu a performat in medicina ?Sa-ti lasi profesia de medic pt a lucra in administratie este cu semn de intrebare .

  45. S Răspunde

    @opinie:macar are o profesie!Ungurul Bulan.ce meserie are,ce pregătire profesională îl recomanda?Facultati făcute aiurea,locuri de munca nedefinite!Deci comparația nu merge!Dar voi votați ca oile doar etnic.Daca romanii tac,nu înseamnă ca și aproba politica de fragmentare a voturilor făcută de politicieni fugăriți de acasă de familie .Sa aibă succes după cum se gândesc ei la binele oamenilor!!!

  46. Tarr Drum Răspunde

    Tarr Drum vă mulțumește ca ati ales si veți alege un gabor în fruntea orașului.
    Nu aveti voi oraș cât pavaj putem pune noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.