Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Radu Panait: „Fiți alături de noi și haideți să fim schimbarea ce ne-o dorim”

Radu Panait, candidatul USR PLUS la Primăria Satu Mare, îi îndeamnă pe sătmăreni să iasă la vot în 27 septembrie. El spune că în municipiul Satu Mare de prea mult timp nu s-a construit nimic, oamenii orașului învățând să trăiască astfel, să ignore problemele reale ce se află chiar în ograda lor.

„De prea multe ori ne-au păcălit aceeași oameni! Fiți alături de noi și haideți să fim schimbarea ce ne-o dorim. Efortul pe care l-am depus în ultima perioadă, ar fi păcat să fie în zadar. Experiențele anterioare ne-au demonstrat că de fiecare dată când ei au câștigat, noi sătmărenii am pierdut. Însă de data acesta pentru ca noi sătmărenii să castigăm ei trebuie sa piardă”, transmite Radu Panait.

6 comentarii

  1. Ionica Răspunde

    Eşti mediocru , un profesor de muzică habarnist .

    • Indian Wels Răspunde

      Campania domnilor de la USR are un buget uriaş , multe persoane cred că Sebi Ghiță pune umărul la această schimbare .
      Dar nu prea are cu cine Răducu nostru este depăşit .

      • radical2 Răspunde

        Sebi Ghita e PSDist. Nu vrea el nicio schimbare. Acei oameni sunt manipulati usor.

      • armiso Răspunde

        @indian Wels, măi nenicule, după ce faci pe prostul, ai impresia că noi suntem și mai proști ca să te credem? Păi asta e practică tipic pesedistă și anume după ce au furat din banul public, aruncă vina în cârca adversarului politic. Nu contează care e adevărul, contează doar ceea ce trebuie să știe electoratul manipulat, spălat pe creier. Sebastian Ghiță a fost purtat pe brațe de către psd, până când DNA-ul i-a dat în gât și s-a văzut obligat să fugă, ca să scape de pușcărie pentru fapte de corupție. Acum, postacii psd îl aruncă în cârca USR-PLUS, fără să se gândească la faptul că inițiativa #fărăpenaliînfuncțiipublice aparține Alianței USR-PLUS și nu doar faptul că îi aparține, dar și militează activ în acest sens. În altă ordine de idei, electoratul Alianței USR-PLUS e „puțin mai mult” educat, mai informat și în consecință, mai greu de manipulat. Deci aceste minciuni sunt adresate mai mult electoratului spălat pe creier chiar de rtv, televiziunea lui Ghiță și antena3 a varanului și eventual electoratului nehotărât. Dar și nehotărâții nu sunt toți spălați pe creier, așa că nu ai șanse depline să-i fraierești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.