Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Accidentul de aseară, provocat de un tânăr care nu a oprit la ”STOP”. Ce spune Poliția

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs ieri seară pe strada Gabriel Georgescu din municipiul Satu Mare. Un tânăr nu a oprit la STOP și a intrat în coliziune cu un autoturism care, în urma impactului, a fost proiectat într-un copac.

Ce spune Poliția:

Ieri, 25 octombrie, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului Satu Mare a avut loc un eveniment rutier. În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un sătmărean, de 23 de ani, aflându-se la volanul unui autoturism, pe strada Zutphen, din municipiu, şi ajuns la intersecție cu strada Gabriel Georgescu, nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier „OPRIRE”, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din Păulești.

În urma impactului, autoturismul care circula pe strada Gabriel Georgescu a fost proiectat într-un copac. Ca urmare a impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a doi pasageri din autoturismul condus de tânărul, de 21 de ani. Ambii conducători auto implicați au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative. În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.