Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Prefectura Satu Mare recomandă suspendarea majoratelor! Avertisment către părinți și elevi

În zilele de 8 și 9 octombrie 2020 Instituția Prefectului și Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare au organizat o ședință de lucru cu directorii de școli, realizată în 3 serii pentru siguranța participanților în actualul context epidemiologic.

Odată cu rata crescută de infectări cu virusul SARS-CoV-2 la nivel național Prefectul județului Satu Mare solicită responsabilitate sporită din partea părinților și elevilor, atât în cadrul activităților educative organizate în școli cât și după terminarea programului școlar, în special prin evitarea organizării și participării la evenimente care presupun o participare mai numeroasă, în afara familiei.

Recomandă suspendarea tuturor festivităților legate de sărbătorirea majoratelor, în aceste momente se ia legătura cu agenții economici din domeniu pentru a-i îndemna să nu contracteze organizarea de asemenea evenimente.

Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

9 comentarii

  1. abc Răspunde

    Mai e puțin și urmează afirmații de genul – “trebuie izolați și dacă se poate împușcați acești dușmani ai luptei”. Asta ca să nu ne contamineze cu idei?

  2. ... Răspunde

    Adicătelea patronii de restaurante să-și bată cu mânuța proprie ultimul cui în sicriul propriu??? Numai la noi se poate așa ceva.

    • Milițianul Răspunde

      Eu aș închide toate barurile jegoase unde stau toate gunoaiele de boschetari…toată ziua( în plus la barurile de cartier la care mă refer se vinde doar țigări de contrabandă și așa zisa pălincă….de Ucraina care ucide zeci de persoane anual la noi în oraș). Aceste zise unități nu contribuie cu aproape nimica la buget dacă fac evaziune. În plus eu dacă mă aflu în piață trebuie musai să am mască, dar dacă mă aflu pe terasa unui astfel de bar, nu sunt obligat să port….
      Paharele la astfel de localuri sunt spălate cu apă rece și se servește următorul client cu ele….și apoi să nu se transmită Hepatita de la unul la altul sau alte boli sau viruși…!

      • ... Răspunde

        Faci o confuzie. Alea ce zici nu cred că organizează majorate, nunți ori botezuri.

        • Milițianul Răspunde

          Poate pentru tine e confuzie, pentru mine NU. La bar cu mică terasă s-a făcut zi de naștere cu muuuult alcool pentru 20 de bețivani sâmbăta trecută în zona Micro 17

          • ...

            Nu sunt amator de așa ceva, chiar deloc. Dar organizarea unui eveniment festiv în cadrul familiar mai restrâns sau extins pentru marcarea unui eveniment e un lucru și o sindrofie din aia e altceva cu bețivi nespălați. Chiar dacă este dedicat unui eveniment sau unei persoane.

  3. Cetateanul Răspunde

    Mai fratilor, dar alte boli nu mai exista pe lumea asta ? De TBC ce parere aveti ? Este cu mult mai periculos decat amaratul asta de SARS-COV 2 .
    Sa nu mai dau mana cu unul care e purtator de nu stiu ce virus ? Sa nu mai discut pe strada cu o cunstinta de frica ?
    Pentru cine are frici nefondate exista ajutor specializat .

  4. covid 19 Răspunde

    Tembelaş, ce are că nu dai mâna cu cineva? Cine te opreşte să discuţi cu cineva, totuşi nu bot în bot? Dacă ai frici consultă un psiholog.

  5. Satmarean 1 Răspunde

    Nu recomandari sa dea prefectura,ci sa ia masuri concrete. Majorate se tin lanț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.