Ultima actualizare: ieri, 18:14

Locale

FOTO/VIDEO. Radu Panait, la inaugurarea noului sediu USR: ,,Vrem să fim aproape de sătmăreni’’

Deputatul Radu Panait a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizate cu ocazia inaugurării noului sediu USR din Satu Mare, că formațiunea pe care o reprezintă își dorește să fie cât aproape de sătmăreni. În noul sediu situat pe strada Petofi Sandor din municipiu va funcționa și biroul parlamentar USR, unde își vor desfășura activitatea deputatul Radu Panait și senatorul Alexandru Zob.

,,Drumul până aici a fost unul anevoios și cu toate că mulți nu ne dădeau șanse la început, determinarea și sinceritatea de care am dat dovadă a convins suficient de multă lume și asta ne-a ajutat să ajungem la guvernare. Am luat la pas județul încă dinaintea campaniilor electorale și am promis că vom fi prezenți în comunitate pe toată perioada mandatului, nu doar în campanie. Sătmărenii au dovedit că își doresc o schimbare, iar noi suntem convinși că suntem schimbarea pe care o așteaptă de atâta timp. Suntem oamenii care au decis să nu renunțe la județul lor, iar acum luptăm pentru el direct din Parlament. E o responsabilitate mare care ne onorează. Vrem să creăm un obicei sănătos, să fim aproape de sătmăreni și le transmitem că ușa acestui birou va fi mereu deschisă pentru ei”, a declarat Radu Panait, la inaugurarea noului sediu USR din Satu Mare.

Radu Panait a vorbit și despre ,,cel mai important vot” din această sesiune parlamentară: ,,Am votat pentru un buget responsabil, votând pentru redresarea economiei și pentru dezvoltarea de durată a țării”, a mai spus deputatul sătmărean.

La conferința de presă a participat și noul subprefect al județului Satu Mare, Lavinia Anamaria Kiss.

Toate declarațiile, în videoul de mai jos:

CITEȘTE ȘI:

9 comentarii

  1. UnMoldovean Răspunde

    Stimate Panait.
    Fiti transparent, informații cetățenii, și dacă e cazul ridicați vocea împotriva nelegalității
    Asta e cheia, și doar așa iese țară asta din *** în care au băgat toate partidele vechi….. și mari naționalist….de ambele părți….
    Mult succes.

  2. H&R Răspunde

    Vorbe-n vant, dar totusi sa vedem la final ce va fi.

  3. Neagu Răspunde

    Esti un golan! Unchiasul tau a fost procuror securist! Ce mai vrei?

  4. Coccolino Răspunde

    Dar unde a disparut Plus-ul de linga Usr?

  5. Sătmărean Răspunde

    Povești, Răducule! Cine te cunoaște, știe de ce zic așa ceva!

  6. Ionel M. Răspunde

    Subprefectul e om politic sau ce caută în conferință de presă la sediul partidului? Poți să mă blochezi și aici,Radu Panait, așa cum m-ai blocat și pe pagina ta de facebook, tot pentru o întrebare pusă în mod decent!

  7. Lili Răspunde

    Domnule deputat, neamurile d-voastra si ale doamnei subprefect provin din aceeasi localitate.
    Sunteti si rude?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.