Ultima actualizare: azi, 09:16

politia satu mare
Locale

SURSE. Mai mulți șefi din IPJ Satu Mare, vizați de percheziţiile DNA

Mai mulți șefi din IPJ Satu Mare sunt luaţi în vizori de către procurori din cadrul percheziţiilor desfăşurate astăzi.

Potrivit surselor PortalSM, percheziţiile au avut loc la Serviciul Logistic, Serviciul Ordine Publică, Serviciul de Investigare a Infracțiunilor Economice, Centrul de Reținere și Arestare Preventivă și Serviciul de Investigații Criminale. Procurorii ar fi ridicat mai multe documente.

Conform informațiilor obținute de jurnaliștii PortalSM, acțiunea DNA ar viza efectuarea unor anumite achiziții pentru reabilitarea sediului. Există suspiciuni care planează asupra anumitor angajați care au legătură cu contractele de achiziție, procurorii urmând să clarifice aceste aspecte. Recent, aici au fost înlocuite geamurile și s-au fost făcut diverse renovări.

Deocamdată, nimeni nu a furnizat informații oficiale. Pentru corecta informare a sătmărenilor, PortalSM a solicitat instituțiilor abilitate să comunice în mod oficial motivul verificărilor.

Știre în curs de actualizare…

14 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    In sfarsit vede cineva si mafia din SM.

    • Satmarean Răspunde

      Oare o sa vada cineva (se vrea intr-adevar) ? Ar fi bine sa se uite DNA si la modul cum sunt musamalizate dosare penale la Serviciul de Investigare a Infracțiunilor Economice !

    • Adi Răspunde

      VĂ REFERIȚI LA MOLNAR ?

  2. Haha Răspunde

    Da de unde . Astia-s baieti cinstiti care muncesc pe salar mic si nici nu protesteaza , ba se cer sa le taie din el ! 🥱

    • Bhj Răspunde

      Si ru care am crezut ca au venit dupa Dinu Urate!!! Cel mai mare mafiot politist satmarean! Se zvoneste ca cel mai nou ajutor dat a fost la Silli tiganul. La salvat de puscarie! Probe nefondate… alea alea

  3. Driver two22 Răspunde

    E plin plin acolo cu gunoaie, jigodii.

  4. Oșan Răspunde

    Tremura chiloții pe ei acum o luați la UEEEEEE FRAIERILOR sa să dea Dzeu după suflet și inima când ciuruiti amărâții în trafic pe jos etc

  5. Romanca din Satu Mare Răspunde

    Interesant este ca DNA nu investighează achizițiile de măști și ventilatoare.

  6. Xpert68 Răspunde

    E vorba de combustibil ilegal decontat, concursuri ilegale pentru trecerea in corpul ofiterilor, permise restituite ilegal si plata lucrarilor de renovare!!!
    Sunt mai multe dosare penale pentru care s-au emis in rem autorizatii de perchezitii in care sunt vizatii cei care au facut platile,sefii in general, ordonatorul de credite, de la financiar, de la logistica si toate serviciile!! Ii va schimba pe vechii sefi si ii va pune altii!! Asa e traditia cand nu intelegi ca trebuie pleci de buna voie sa si sa lasi locul altora!!!!

  7. Teofan A Răspunde

    Lăsați oamenii sa și facă treaba !!apoi sa iasă concluziile și după comentați deontologilor și pușcăriabililor !!…o parte din voi!!

  8. c-block Răspunde

    Este foarte interesantă tăcerea din jur. Pe ieri parcă DNA promitea un comunicat de presă. Acum deja e trecut de ora 14 și e tot liniște. Înseamnă că nu au găsit ce au căutat sau au găsit și alte lucruri?
    Eu aș sugera cuiva să spună totuși ceva, chiar laconic, pentru că tăcerea asta nu face bine la imaginea și așa șifonată. Sincer.

  9. cârcotaş Răspunde

    Dar trântirea de dosare o cercetează cineva, căderea în prescriere, probatoriile făcute de mântuială în mod evident intenţionat?

  10. Gogu Stiuck Răspunde

    Wow, ce de scenarii printre comentarii !!Băi ,nu fiți proști !O să vedeți că totul e un mare fâs !! E o vorbă “polițienescă” care zice așa: “cel mai mare dușman al polițistului e colegul lui” ! Turnătoria clar s-a făcut la nivel “colegial” însă cred că povestea este una cusută cu ață albă !😂😁

  11. Satmarean Răspunde

    Da bineînțeles, liniștiți-vă !!!. Nu vă tot agitați aiurea !!!. Vedeți-vă voi de-a voste !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.