Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Sătmăreanca Mirela Molnar, desemnată asistentul social al anului în România

Premiul cel mare pentru asistentul social în domeniul incluziunii sociale-economie socială vine la Satu Mare!

Aseară, într-un cadru festiv, Ateneul Român a găzduit Gala Națională în Asistență Socială, ediția a VII-a, unde Mirela Molnar, asistent social la Asociația Stea, a câștigat locul I la categoria mai sus menționată.

Cu o vastă experiență în domeniul social, Mirela Molnar este asistentul responsabil cu activitățile de educație parentală, ateliere cu tineri și adulți, activități de integrare socio-profesională și mobilizare comunitară la Asociația Stea.

,,Felicitări, Mirela pentru această distincție, o recunoaștere a meritelor, muncii și eforturilor depuse în munca cu grupurile vulnerabile! Suntem mandri de tine!’’, au transmis reprezentanții Asociației Stea.

Sursa: Asociația Stea

 

4 comentarii

  1. ... Răspunde

    How much?

    • EL Răspunde

      Limitează sclerozatule ,dovedit științific ….frustratu puvli….tu cât valorezi ? nulitate….!!

      • ... Răspunde

        Ce îmi place mie reacția ta demnă de un premiant Nobel grobian! Și ce îmi place mie când văd asemenea manifestări în care cei din branșă se felicită între ei! Că tu nici nu știi că aceste diplome se negociază, nu!? Anul ăsta eu, anul viitor voi. Ceva de genul ăsta. De unde știu? Am participat și eu. Deci rămâne în continuare întrebarea pusă. How much?

      • ... Răspunde

        Și încă atât că înainte să jignești gratuit ar trebui să mergi să vezi ce se întâmplă la ei și nu te lua după ce vor ei să creadă despre ei. Multe sunt SF. Dar nu contează, se lucrează fără spor și timpul trece, salariul vine. Iar naterie primă (puradei) vor fi mereu până nu se lucrează la cauză. Nu mă enerva că intru în detalii și nu va fi bine pentru unii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.