Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Doliu în Țara Oașului. Tânărul înecat la mare, plâns de o întreagă comunitate

Doliu în Țara Oașului. Tânărul sătmărean care și-a găsit sfârșitul în apele Mării Negre este plâns de întreaga comunitate din Bixad. Daniel, în vârstă de doar 19 ani, era extrem de apreciat, fiind un băiat educat, iar toți cei care l-au cunoscut sunt în continuare în stare de șoc.

,,Drum lin spre cer, Dani. O sa rămâi veșnic în inimile noastre. Comuna Bixad este lovita de o nouă tragedie în urma acestui cumplit accident de la Marea Neagră. Dani a fost un băiat educat, dintr-o familie respectabilă pe care o lasă acum îndurerată, încheindu-și misiunea aici printre pământeni”, este doar unul dintre mesajele postate pe rețelele de socializare.

Daniel a decedat după ce a fost dat dispărut în apele Mării Negre. Totul s-a întâmplat duminica trecută, în stațiunea Costinești.

Tânărul ar fi fost pe o saltea, într-o zonă nesupravegheată de salvamar, iar din cauza valurilor salteaua pe care se afla s-a răsturnat. Trupul tânărului a fost scos la mal, însă, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.