Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO. Accident violent în județ. Mașină ruptă în două, după ce a intrat într-un stâlp

ACTUALIZARE. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs în această dimineață, în localitatea Marna Nouă.

Ce spune Poliția:

În această dimineață, în jurul orei 09.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Carei, au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier, pe raza localității Marna Nouă.

În urma primelor verificări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 45 de ani, din Marna Nouă, aflându-se la volanul unui autoturism, ar fi pierdut controlul acestuia, intrând în coliziune cu un stâlp electric iar ulterior fiind proiectat într-un camion care se afla parcat pe marginea pârtii carosabile.

După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul accidentului fiind identificat la scurt timp de polițiști.

Acesta a fost transportat cu o ambulanță la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și pentru recoltarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că persoana de la volan avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat și vătămare corporală din culpă.

Știrea inițială:

Un accident grav s-a produs în această dimineață, în județul Satu Mare. O mașină s-a rupt în două după ce s-a izbit violent de un stâlp.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru curățarea carosabilului și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor pentru acordarea îngrijirilor medicale unei victime rezultate în urma producerii unui accident rutier, în localitatea Marna Nouă.

Șoferul a părăsit locul accidentului.

Un comentariu

  1. Aspi Rina Răspunde

    L-au prins pe betivan intr-un lan de porumb.Rupt de beat si cu permisul de conducere suspendat ! La cum arata gramada de fiare ,mare lucru ca a scapat !Ar trebui modificata legea ,iar betivanii care fac astfel de chestii sa fie castrati ! Sa vezi cum n-ar mai bea nimeni inainte de a se urca la volan ! 😜

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.