Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Accident mortal în județul Satu Mare! Impact violent între două mașini

La data de 30 Noiembrie, la ora 13.24, polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 193 A, între localitățile Rătești și Socond, a avut loc un accident rutier.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 38 de ani, din localitatea Stâna, aflându-se la volanul unui autoturism nu ar fi păstrat distanța față de vehiculul din față, condus de o femeie, de 60 de ani, din Satu Mare, intrând în coliziune cu acesta, proiectându-l în șanțul din partea stângă.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a unei pasagere, de 83 de ani, din Satu Mare, pasageră în autoturismul condus de femeia, de 60 de ani, respectiv vătămarea ușoară a acesteia și a unui alt pasager, de 87 de ani, din Satu Mare, aflat cu aceasta în autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

Din nefericire bărbatul, de 87 de ani, a decedat la Spitalul Județean Satu Mare, ieri, 30 noiembrie.

Femeia de 83 de ani, care a fost rănită grav a fost transportata cu elicopterul la Baia Mare. Bărbatul, de 87 de ani, inițial a fost diagnosticat de medici ca fiind rănit usor, insa, din pacate, ulterior a facut stop cardio respirator in timp ce se afla la spital.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

Sursa: IPJ Satu Mare


CITEȘTE ȘI: 

6 comentarii

  1. Sapro San Răspunde

    Iar tiganii din Stana?????Oare cine dracu’ le-o dat astora permise de conducere ??!!!

    • Manea Răspunde

      Până la urma se va afla și vor pica toți , la fel ca cei de la Suceava . Eu nu înțeleg cum au permis unii care nici măcar nu știu să citească . Eu cunosc 3 cazuri concrete ….. analfabeți cu permis

    • Gheorghe Răspunde

      Cum cine?Politia ca doar ei acorda permise de conducere,doar nu florisalu sau apaservu…..Meliția română da permise tuturor celor ,,care se știu” cu volanu!

      • H&R Răspunde

        Cu volanu’ nu prea, dar cu banu €$£ stie sa dea. Sau cu alte plati, plati in natura 😳.

  2. Gheorghe Răspunde

    Mai H&R da cum poți vorovi d-acelea?La noi nu se face asa ceva.Aici în Ardeal e lumea(inclusiv autoritatile)corecta,nui ca la moldoveni sau ca la ŕegăteni.Aici nu se ia și nu se da mita sau foloase necuveniteee!Aici totul merge pe bune,pe merit,că ,,ardeleanu-i om și la masa domn”corect pana la ‘mnezo(a se citi mamona)și înapoi!!Ioi ma da cum și poți gândi d’acelea.Răule ce ești!

  3. H&R Răspunde

    @Gheorghe, 🤣. Am înțeles să trăiți. Cazul Petea și chiuveta e doar o farsă transilvaniană. Tot poliție este și acolo, mă rog de frontieră, dar tot e. Eeei cât ași putea povesti. Dar și voi, știu asta. Ar ieși o telenovela/reality show, în toatā regula, pe care nu ar crede nici Lucifer din iad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.