Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Accident pe DN 19, între Oradea și Satu Mare. Un șofer a fost resuscitat

Un şofer a ajuns la spital în stare gravă, după ce, luni după amiază, a ieşit cu maşina în decor pe Drumul Național 19, Oradea – Satu Mare, fiind găsit în stop cardio respirator.

,,Apelul prin 112 a fost făcut la ora 14.52. Accidentul rutier s-a produs pe DN 19, între Episcopia Bihor şi Biharia, a fost implicat un singur autoturism, care a ieşit în afara părţii carosabile”, a precizat BIHOREANULUI comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Potrivit acesteia, traficul în zonă a fost restricţionat o perioadă, însă la ora publicării acestei ştiri se circulă normal.

Deocamdată nu se cunosc circumstanţele în care şoferul a ieşit de pe şosea, respectiv dacă i s-a făcut rău sau a fost o manevră nefericită.

Cert este că el a fost găsit în stop cardio-respirator de către echipajele medicale de urgenţă.

,,Colegii au evacuat victima rămasă încarcerată în autoturismul avariat şi au predat-o echipajului medical, care a efectuat manevre de resuscitare. Din fericire, victima a răspuns manevrelor de resucitare şi pacientul a fost dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Oradea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, maior Camelia Roşca.

Sursa: Bihoreanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.